Ексклузивно в “Свободно слово”! “Възраждане” се готви за евроизборите, реди листа! (ВИДЕО)

Партия „Възраждане“ се готви да участва в евроизборите и да изпрати свои представители в ЕП

https://svobodnoslovo.eu/politika/ekskluzivno-v-svobodno-slovo-vazrazhdane-se-gotvi-za-evroizborite-redi-lista-video/129905 SvobodnoSlovo.eu
Ексклузивно в “Свободно слово”! “Възраждане” се готви за евроизборите, реди листа! (ВИДЕО)

Партия „Възраждане“ се готви да участва в евроизборите и да изпрати свои представители в ЕП

До 15-ти април листата с кандидатите ще е готова, обяви лидерът на партията Костадин Костадинов.

 

Според него се прави опит вотът за ЕП да отиде на заден план, защото се намираме в правителствена криза.

 

„Истината е, че така или иначе скоро ще има развръзка. Дори и този грозен и пошъл политически спектакъл да продължи, той няма да продължава вечно“, коментира Костадинов.

 

Той смята, че няма значение дали, ако се стигне до предсрочни избори, те ще са 2 в 1 с европейските през юни.

 

Кандидатите на „Възраждане“ за ЕП ще отговарят на три основни критерия - да са родолюбци, да са открити и демократични и да защитават правото на глас.

 

„Ние ще изпратим активни хора, а не както всички досега са пращали политически пенсионери, хора които отиват там, за да рентиерстват на гърба на техните избиратели“, коментира Костадинов.

 

На въпрос на журналиста на “Свободно слово” Анелия Дулева ще подкрепи ли “Възраждане” предложението на БСП за отлагане с една година на либерализацията на пазара на електроенергия, Костадин Костадинов заяви, че ще се запознае с предложението.

 

Какво още каза лидерът на “Възраждане”, гледайте в репортажа на журналиста Анелия Дулева и оператора Симеон Крушков, ексклузивно за “Свободно слово”.

Източник: svobodnoslovo.eu

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.