Елена Йончева: Очаквам Борисов да ми се обади и на мен като на Хекимян

https://svobodnoslovo.eu/politika/elena-yoncheva-ochakvam-borisov-da-mi-se-obadi-i-na-men-kato-na-hekimyan/117918 SvobodnoSlovo.eu
Елена Йончева: Очаквам Борисов да ми се обади и на мен като на Хекимян

Евродепутатът Елена Йончева заяви по bTV, че трябва да се изследва по какъв начин Антон Хекимян е спечелил политическото доверие на Бойко Борисов, за да бъде предложен за кмет на София от ГЕРБ. “Хекимян даде отговор, който много ми хареса - получил е това доверие, защото е бил критичен.

Аз също съм била меко казано критична към него, така че очаквам г-н Борисов и на мен да ми се обади да съм кандидат”, коментира с ирония евродепутатът от Прогресивния алианс на социалистите и демократите.

“Защото от БСП едва ли ще ви предложат отново”, коментира с усмивка водещата Мария Цънцарова. Както е известно, Йончева е в остър конфликт с ръководството на БСП, която я номинира за евродупутат на предишния европейски вот.

frognews.bg

3 Коментара

Борис

преди 6 месеца

До колкото ми е известно,ББ с кеф се обажда на педали и лесбийки!Така,че Еленке чакай...

Коментирай

дея

преди 6 месеца

Охооо, "истанбулката" се записа, браво ленче!

Коментирай

Стоев

преди 6 месеца

Не те ли е срам, продажници, да си показваш инфантилната физиономия?! Ти, същата, дето продаде националния ни бит, етнос и култура на Истанбулската конвенция. Ходи да се г.....еш, тъпачка гадна.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.