ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ: ЗА ПРЕМИЕРА - ЖИВОТОСПАСЯВАЩА МАСКА! ЗА ПЛЕБСА - НОЩЕН ЧАС И ЗАТВОР!

https://svobodnoslovo.eu/politika/garantirano-ot-gerb-za-premiera-zhivotospasyavashta-maska-za-plebsa-noshten-chas-i-zatvor/16569 SvobodnoSlovo.eu
ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ: ЗА ПРЕМИЕРА - ЖИВОТОСПАСЯВАЩА МАСКА! ЗА ПЛЕБСА - НОЩЕН ЧАС И ЗАТВОР!

Месец след избухването на пандемията в Европа и два месеца след първите новини от Китай, когато стана ясно, че иде смъртоносна зараза, българското правителство все още не може да реши главния проблем – снабдяването на всички българи (и най-вече медицинските лица!) със защитни маски.

Понеже такива маски няма нито в държавния резерв, нито в армията, изниква серия от тревожни въпроси:

Премиерът контролира ли военното министерство и държавния резерв и знае ли изобщо дали в техните складове има животоспасяващи средства във военни условия?

Държавата ни подготвена ли е за химическа, бактериологическа и ядрена заплаха, след като не може да осигури на гражданите си дори маски за лице?

И как е възможно в двумилонната ни столица, в която опасността от заразяване е най-голяма, на всички аптеки да стои позорния надпис“ Маски няма“?

Всъщност това правителство способно ли е да управлява държава в условия на глобална криза?

За премиера и министрите маски има!

За плебса – нощен час и затвор!

Гарантирано от ГЕРБ!

Велизар Енчев

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.