Гърми скандал: Посолството на Украйна с люта закана към Костадин Костадинов, той не им остана длъжен и…

https://svobodnoslovo.eu/politika/garmi-skandal-posolstvoto-na-ukrayna-s-lyuta-zakana-kam-kostadin-kostadinov-toy-ne-im-ostana-dlazhen-i/110559 SvobodnoSlovo.eu
Гърми скандал: Посолството на Украйна с люта закана към Костадин Костадинов, той не им остана длъжен и…

"Посолството на Украйна счита за неприемливи и дълбоко неприятелски изказванията на народния представител на Народното събрание на Република България Костадин Костадинов, лидер на партия „Възраждане“ срещу украински граждани, получили временна закрила в Република България, както и подкрепа за руската агресия срещу Украйна."

Това заявиха от посолството на Украйна в България във своя фейсбук малко по-рано.

"Реториката на ръководството на партия „Възраждане” има характерни черти на езика на омразата и съдържа подстрекателство срещу всички временно преселени украинци. Сред десетките хиляди украински граждани, намерили временен дом в приятелската Република България, има голям брой украинци от етнически български произход от различни региони на Украйна."

"Заплахите към украински граждани в България накърняват демократичните ценности, основните човешки свободи и противоречат на позицията на Република България като страна-членка на ЕС и НАТО", допълниха хората на Олеся Илашчук.

Тя заявиха, че са се обърнали към компетентните органи на Република България с призив за предприемане на превантивни мерки и гарантиране на безопасността и свободата на украинските граждани на територията на Република България.

Малко по-късно лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов отговори на обвиненията на дипломатическата мисия. 

 

Публикуваме публикацията на Костадинов без редакторска намеса: 

Напомням на украинското посолство, че се намира в България, а не в Украйна. Следователно е длъжно да се съобразява с нас българите, а не ние с него. Това първо.

Второ, припомням на наглите нацисти, че ми наложиха забрана за влизане в тяхната държава за 10 години само защото отидох да договоря хуманитарна помощ за българите в Украйна - така че е доста нагло да демонстрират загриженост за своите граждани от български произход, които са в България точно заради дискриминационната политика на киевския режим.

Трето, още веднъж заявявам, че когато Възраждане започне да управлява, всички украински туристи, представящи се за бежанци, ще бъдат експулсирани от държавата ни. Истинските туристи от Украйна, плащащи си сметките по хотелите, са добре дошли.

Четвърто, Възраждане настоява за автономия за българите в Южна Бесарабия със столица Болград, Белград или Измаил, която е стара българска земя със стари български градове, намиращи се временно под украинска администрация. 

На финала ще добавя, че наистина не съм виждал друга такава наглост! До момента сме дали почти 1 млрд лв държавни пари за издръжка на украинските туристи и когато кажем, че ще спрем да ги храним и поим, украинското посолство приема това за неприятелски акт! Колкото по-скоро Украйна се освободи от нацизма и фашизма, толкова по-добре за нея и нейния народ.

http://blitz.bg

21 Коментара

КОКО ШиНЕЛ

1 year before

Адмирацийте са малко,за изреченото,поклон.

Коментирай

moitoi

1 year before

Само в България все още се плаща на Туристите!!!

Коментирай

Да, бе

1 year before

Швейцария , Германия и Полша ги пратиха по домовете им. Или работиш и плащаш данъци или си аут.

Коментирай

moitoi

1 year before

Кой подпали Българският Културен Център в Одеса???

Коментирай

Цеци Ц.

1 year before

Тази е време да докаже майсторлъка си в занаята.

Коментирай

Цеци Ц.

1 year before

Тази е време да докаже майсторлъка си в занаята.

Коментирай

Цеци Ц.

1 year before

Тази е време да докаже майсторлъка си в занаята.

Коментирай

Генчо Гунчев

1 year before

Какъв беше оня стар български лаф за курвите и номерата им? Ай, сиктир, бе, търпим украинските курви, и не само трябва да търпим, а и да се подчиняваме на номерата им? Колкото до нацисти и фашисти? След като на сто процента реабилитирахме същите в България, защо да не аплодираме и украинските им братя?

Коментирай

Катина

1 year before

Коце, тая си го търси, да знаеш! Само те е харесала, има защо! Сакън, не се давай, че после ще те лекуваме, знаем защо!

Коментирай

Ловец на говореци от glasove.com - 1

1 year before

Олеся, лошо започвате! 1. Вашето писмо е много далече от дипломатическия език, норми и представлява нескопосана намеса във вътрешните работи на суверенна страна. Подозираната професионална непригодност демонстрирате в пълен размер! Вече сме сигурни, че вашето назначение е напълно неподходящо и представлява нетърпима обида за България; 2. Превантивно информиране на някакви компетентни органи заради заплаха за СИГУРНОСТТА И СВОБОДАТА на украинците в България. Олеся, какво говорите?! Това са думи на човек, който не е господар на мислите и речта си. Вие сте перфектният лицемер, Имате нужда от медицински грижи!; 3. Загрижена за "украинските българи"! ФАЛШИВО! Двуличието на Вашата държава е безгранично! Когато мачкахте правата им и с "привилегии" първо тях пращахте на фронта, не бяхте никак загрижени! Как така?

Коментирай

Ловец на говореци от glasove.com - 2

1 year before

4. Хуманитарната грижа я смесвате произволно с безкрайното украинско нахалство, глезотии и претенции.; 5. Никакви заплахи не са отправяни към вашите граждани, лъжата ви е отвратителна, а употребата и в едно изречение с "демократични ценности" е буквално нелепа. Вие се представяте като поредната, употребяваща думи без съдържание "говореща глава", опитваща да имитира празна, модерна реч от вида ЛИБЕРАЛЕН НОВОГОВОР. Смешно е! Украйна е пример за недемократичност, корумпираност, беззаконие - вие имате право само смутено и виновно да мълчите.

Коментирай

Ловец на говореци от glasove.com - 3

1 year before

6. Думата ценности звучи при вас като гротеска! Вие не показахте милост към собствената си страна, която имаше потенциал да бъде културна и просперираща държава, а вместо това буквално я унищожихте в интерес на местната олигархия и чуждестранните ви господари, а сега изнудвате целия сват и се опитвате да го накарате принудително да влезе и се ангажира в мръсната ви и опасна за Земята игра. Какво общо имаме ние с това това, имаме си достатъчно свои грижи!

Коментирай

К.Буйновски

1 year before

Зад събитията в Украйна и така наречения "украински проект" стои Хазарската мафия, ционизмът и съюзяването, не за пръв път, на ционизма и нацизма. Това съюзяване се появи още при Хитлер, чието тясно обкръжение беше съставено предимно от евреи. Сегашната война в Украйна започна с кървавия преврат от 2014 г., когато беше свален Янукович, избрал проевропейската и проруска ориентация, която не отговаряше на плановете на "хазарската мафия" за кражба на Крим и Украйна от глобалния еврейски капитал, зад който се крие Ротшилд. Израел прави всичко възможно да сблъска в ядрен конфликт САЩ и Русия, и чрез протежето на Коломойски - Зеленски, иска да си отмъсти на Русия, която в Сирия провали техните планове за изграждането на "Голям Израел" в Близкия Изток и да създаде за Русия огледална ситуация в Украйна, където искат сега да си строят "Нова Хазария" или "Нов Йерусалим".

Коментирай

К.Буйновски

1 year before

Това са думите на кръстника на Хазарската мафия в Украйна – Игор Коломойски, който стои зад Зеленски и зад нацистките батальони "Азов", "Днепър", "Донбас" и т.н. Речта на Коломойски беше в израелския град Хайфа, където той се беше укрил след 2014 г. , когато се скараха с другия челен укроционист Петро Порошенко: "Ние извършихме с украинците експеримент. Взехме само езиковите различия и натиснахме върху историята, като позиционирахме руснаците като главни врагове на "Независимата". 20 години по-късно получихме идеалните бойци срещу руснаците. Сега всеки украинец, убил руснак, ще бъде считан за герой. Надявам се, че им прекъснахме отношенията поне за 100 години. Сега ще бъде много лесно да бъдат унищожени и самите украинци, откъсвайки ги от Русия. Давайки им пари срещу лихви за войната, след това ще си вземем дълговете от всички тях."

Коментирай

Констанца

1 year before

Браво, съотечественици мои за изказванията! Браво за патриотизма и националната ви самочувствие! Браво, народе мой, че не се даваш на фашизоидни и т.нар. евроатлонтически елементи! Обичам те, народе мой!

Коментирай

Лора Дан

1 year before

Поздравявам д-р Костадинов за отговора към самозабравилата се украинска посланичка. Какво си позволява тази сексуална труженичка? Написаното от нея е директно вмешателство във вътрешните работи на България. Ако имахме истински външен министър, а не гол охлюв, то би трябнало незабавно да бъде привикана и да дава обяснение във МВнР.

Коментирай

Чичо

1 year before

Не са нужни никакви обяснения - чемодан, вокзал, Киев! Точка!

Коментирай

Чичо

1 year before

Не са нужни никакви обяснения - чемодан, вокзал, Киев! Точка! Ако не, на околовръстното, там ще намери разбиране, пък и ще си изкарва хляба с работа!

Коментирай

Иванов

1 year before

Колко пъти съм писал, че друг като Коцето НЯМА. Радостна е реакцията на четящите този сайт. Днес обаче имаше само една жалка шепа хора на митинга в Пловдив. Многобройните му жители, даже тези, които са излезли случайно да се поразходят не се включиха в събитието. Пловдивчани явно ще тъгуват, ако Бойчето изпадне от политиката и ще страдат истински, ако ли пък го обвинят и осъдят. Хубав град но с политически неграмотни жители.

Коментирай

Димитър Мавров

1 year before

По всяка вероятност писалите преди мен за обръщение на МВнР към съответното министерство на "КРАЙНА"-та са забравили с какво обръщение се обърна посланика й във ФРГ към президента на Германия и колко време след това нямаше никакъв отговор.

Коментирай

До г-н Иванов

1 year before

Г-н Иванов, присъединявам се към мнението Ви, че такъв като Костадинов НЯМА! Вчера "Възраждане" ми напълниха душата, докато гледах обливането на сградата на ЕС с боя. Хареса ми хрумването, някой да говори, докато шествието се движи по улиците. Оказа се, че има и друг оратор, освен Костадинов. Деян Николов вървеше и говореше, все едно е изправен на трибуна. Невероятно зареждане! А за Пловдив - какво да кажа, там си имате една гласовита русофилка, Гунчева се казва. Тя всеки ден пише срещу Костадинов и раздава наляво и надясно умни съвети и констатации. Обаче в организирането на протести я няма никаква. Нещо като Пенка, дето е пяла.) Както и да е - кабинет с първия мандат няма да има, да разчитаме, че няма да има и с втория, и с третия, но Боко е готов да подкрепи и дявола, стига да си запази имунитета.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.