Ген. Атанасов: Обединени ДБ и ПП ще сме първа политическа сила

https://svobodnoslovo.eu/politika/gen-atanasov-obedineni-db-i-pp-shte-sme-parva-politicheska-sila/44227 SvobodnoSlovo.eu
Ген. Атанасов: Обединени ДБ и ПП ще сме първа политическа сила

Ген. Атанас Атанасов от ”Демократична България каза , че е съгласен да се явят обединени с „Продължаваме промяната“ на изборите на 2 април. ”Знаете, че Съединението прави силата. Имаме воля и сили това да се случи и на изборите това е целта, да станем първа политическа сила, но пак казвам, не е решено по какъв начин това ще се случи.”

Ето, ние от демокрацията, силната българската партия, която аз представлявам, утре имаме национално съвещание и бяхме го планирали преди месец и половина то да бъде организационно, техническо и основно насочено към местните избори. Но обстоятелства налагат да съсредоточим основно вниманието върху това как се явяваме на парламентарните избори, по какъв начин трябва да обединим усилията на тези хора, които наистина искат промяна в страната, каза още по бТВ ген. Ананасов.


На национално съвещание ще присъстват всички областни и общински председатели,о общински съветници и така нататък. Ще чуем всички мнения, но, вижте, не искам да омаловажам нито едно усилие, но искам да ви кажа, че във всяка една партия винаги има недоволни. Въпросът е каква тежест имат и каква група представляват тези хора, които искат моето изключване от партията. Това са прекалено малка група от хора, които са лично засегнати, коментира той.


Дали съм добър лидер? Аз, разбира се, не мога да давам оценка за себе си. Хората дават оценка. Ние преди една година имахме национално събрание, на което се проведе избор, и аз бях избран, не си спомням точно какво беше съотношението, но беше сериозно. Така че в крайна сметка отделно от това, сега отново предстоят поредните избори и трябва да се мобилизираме да участваме в изборите, а да не се занимаваме с претенциите на този и онзи, допълни ген. Атанасов.

frognews.bg

6 Коментара

Да бе

преди 1 година

Направо ти повервах . Ид.иот братлета.

Коментирай

Да бе

преди 1 година

Направо ти повервах .

Коментирай

Bad Face

преди 1 година

Преди гласувах за ПП, но вече не мога да го сторя защото религията не ми позволява да гласува за хора които подмолно захранват с оръжия нацисткият режим на терориста Зеленски. Сметките на човека с малко име "генерал" са грешни, аз не съм единствен, а той няма образователен ценз за да бъде генерал.

Коментирай

Червената шапчица

преди 1 година

Имам воля да стана Мис свят. И сили имам това да се случи, но пак казвам, не съм решила по какъв начин това ще се случи.

Коментирай

Иванов

преди 1 година

Кой му е дал на този господин титлата генерал, както и на Бойко не знам, но досега не съм чул от тоя човек едно читаво интервю, не съм видял и зачатък от политически разум. И не му се чудя на човека, чудя се на тези, тяхните избиратели. Абе хора, ако не можете да направите разлика между ума на този и на Христо Иванов и тези, които Сидеров предлага за ляв блок, значи тоя народ няма никакви шансове.

Коментирай

Иванов

преди 1 година

Кой му е дал на този господин титлата генерал, както и на Бойко не знам, но досега не съм чул от тоя човек едно читаво интервю, не съм видял и зачатък от политически разум. И не му се чудя на човека, чудя се на тези, тяхните избиратели. Абе хора, ако не можете да направите разлика между ума на този и на Христо Иванов и тези, които Сидеров предлага за ляв блок, значи тоя народ няма никакви шансове. Те не го искат в селото, той пита за поповата къща. Как може да си толкова неадекватен.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.