Георги Кадиев: ПП платили кеш на базирана в Киев американска ПР компания за черния пиар

https://svobodnoslovo.eu/politika/georgi-kadiev-pp-platili-kesh-na-bazirana-v-kiev-amerikanska-pr-kompaniya-za-cherniya-piar/134831 SvobodnoSlovo.eu
Георги Кадиев: ПП платили кеш на базирана в Киев американска ПР компания за черния пиар

Георги Кадиев потвърди днес със свой пост във Фейсбук новината на Епицентър. бг, че негативната пиар кампания на ПП е дело на американски имиджмейкъри, специализирани в черен пиар.

Ето какво пише Георги Кадиев във Фейсбук:

Билбордовете на ПП-ДБ са отвратителни и обидни за нацията. Колкото и политиката да е мръсна история, не може така да се отнасяш с конкуренти, особено когато довчера си седял в скута им и си пил мазно турско кафе. 

Мислите, че забравихме? 

Глупости. 

И сте платили "кеш" на някаква базирана в Киев американска ПР компания WoodenHorse Strategies, които са ви налъгали, че каквото работи в Украйна, работи и тук. На всичкото отгоре тази компания е свързана с Републиканската партия в САЩ. Нали бяхте демократи? 

Отвратително е. 

Дори не разбирате как разрушихте всичко.

Ще си платите на 9 юни. Лошото е, че и всички нормални хора в България ще си платят. Работите за отвратителните, не за отвратените. 

СОЛИДАРНА БЪЛГАРИЯ няма да остави това така. Ще сме остров на нормалност, некорумпираност, неучастие в сглобки. Политиката отново ще е за идеи, не омърсяване на опонента.

https://epicenter.bg/

1 Коментара

Аква

3 months before

Кадиев$, толкова ли е важно това сега? Плати и ти, бе? Кога плюеше Иванчева, ти беше добре! И ти помогна там много.....

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.