Георги Марков: Байдън и Сорос пратиха САЩ в третия свят

https://svobodnoslovo.eu/politika/georgi-markov-baydan-i-soros-pratiha-sasht-v-tretiya-svyat/54294 SvobodnoSlovo.eu
Георги Марков: Байдън и Сорос пратиха САЩ в третия свят

Станахме като страните от третия свят, бананова Република.

Това са думи за Щатите не на Аврам Бакалина, а на президента Доналд Тръмп. Вървим към ада, казва той. А зад гърба му са 75 милиона гласоподаватели, при това гласували на живо, а не от гробищата по пощата.

Прав е човекът!

"Имало едно време в Америка" е лафът.

ЕДИН ПЪТ ПРЕЗИДЕНТ, ВИНАГИ ПРЕЗИДЕНТ. Убивали са си президентите, но са тачели живите, макар и с изтекъл мандат. Приказката свърши....

След откраднати избори и жестока цензура, включително и от ФБР в Туитър, за да се скрият сделките на фамилия Байдън в Украйна, посред нощ отнеха от дома му и дипломатическия му паспорт. Америка делигитимира дипломатическия статут на свой държавен глава. Нещо, което пост комунистическа България не си е позволила.

За капак се намери прокурор да изпрати президента Тръмп на подсъдимата скамейка. Гадже имал 2006 г. и за да прикрие връзката 2016 г. й дал някой лев да си мълчи. /120 000 долара/ А какво й е на връзката-въпросното гадже е все пак жена, а не мъж....

Не са застраховани от такива връзки и действуващи държавници. Като президентът Бил Клинтън и то в кабинета на държавен глава, испанският крал Хуан Карло, нашият премиер Кирчо и пр. Все женени мъже....

Кой е прокурорът дръзнал да се разправя политически с кандидат президента за изборите 2024 г.?Не е федералният, не е и на Ню Йорк, а районният на Манхатън. Защо точно той? Ами, защото е един от прокурорите финансиран от Сорос. Алвин Браг е избран 2022 г. с парите на Сорос и това е общоизвестно. Още миналата година на 15 август, малко след рождения си ден, Сорос публикува голямо есе в The Wall Street Journal. В него призна, че ще ПРОДЪЛЖИ ДА СЕ БОРИ В САЩ ДА СЕ ИЗБИРАТ ПРОКУРОРИ ПРОГРЕСИСТИ И ЩЕ ФИНАНСИРА КАМПАНИИТЕ ИМ И В БЪДЕЩЕ.

За мен е чест, че вчера Унгарската национална телевизия в Централната си емисия в 12 часа, коментирайки делото срещу Тръмп, цитира и то със снимка част от интервюто ми от 31 март във в. Magyar Nemzet. Заглавието бе: "Който плаща, той поръчва музиката..."

Джордж Сорос е основен спонсор на Демократическата партия и голяма част от прокурорите в Америка, на десетки медии от общо 243 по света според Fox News. Начело с СNN.

Защо Сорос поръча такава тъжна музика за Тръмп.... Защото е на път да стане отново Президент! Защото се закани да спре войната в Украйна за 24 часа. А тя бе жадувана от Сорос още на 31 март 2014 г. на прословутата закуска с Джефри Пайет - американски посланик в Киев.

Защото Тръмп се закани да измете всички военолюбци от Белия дом, в това число Блинкен и Нюланд. Защото е антиглобалист и от трибуната на ООН заяви, че е срещу износа на демокрация и цветни революции и МАЙДАНи. Защото е срещу незаконната имиграция и джендър идеология. Зашото е ХРИСТИЯНИН.

Към миналия четвъртък Тръмп водеше над Де Сантис с 54 на 24%, показа специално проучване на Fox News сред феновете на Републиканците при евентуален сблъсък на вътрешни избори.

Приказките, че Байдън удари с прокурорска бухалка Тръмп, за да го направи мъченик и да победи Де Сантис, който би бил по-опасен за демократите на изборите догодина, са пунта Мара. Много е готин губернаторът на Флорида и сигурно има голямо бъдеще, ама Тръмп е явление, чиято смелост тресе глобалистите при това единственият засега шанс за мир. Политик със замах.

Следващото съдебно заседание е декември, времето и истерията срещу Тръмп са в негова полза. Прочее, Ню Йорк е потопен от такава престъпност, че почва масово преселение към Тексас и Флорида, където управляват Републиканци. А прокурорът на Сорос и Байдън се занимава с любовните афери на Тръмп, за да го отстрани от президентската надпревара. Но няма да успее. Не се гаси, туй що не гасне.

Интересно е, че на Запад последните години жертва на прокурори тип Кьовеши станаха все политици, които държат за националната идентичност и суверенитет - Льо Пен, Фийон, Земур и Саркози - Франция. Берлускони и Салвини - Италия. Курц и Штрахе - Австрия, Бабуш - Чехия, Вилдерс - Холандия, Фицо - Словакия, Янша - Словения и др.

Затова да не си даваме Гешев на О' Брайън, т.е. на Сорос и правната нула Христо Иванов. Една бухалка Магнитски ни стига, нямаме нужда от втора - главен прокурор прогресист.

Няма как да отмина, Орбан! Единствен той на висок глас подкрепи Тръмп: "БОРЕТЕ се господин Президент, Унгария е с Вас".

Както казваше Стив Банън - Орбан беше Тръмп, преди Тръмп да бъде Тръмп. Затова на 4 и 5 май Виктор ще открие в Будапеща най-големия форум на консерваторите в САЩ - СРАС. За трети път след 20 май в Будапеща и 4 август в Далас миналата година.

PS. В България уж сме евроатлантиците, а никой не поздрави Бойко за победата. Той ги поздрави за загубата подаде им ръка - политически Заговезни.

https://epicenter.bg/

3 Коментара

Иван Пеев

преди 1 година

Въпрос: Защо тогава политическите ни екземпляри се държат за "опашката" на краваря? Вероятно млякото от там и харесва, а?

Коментирай

Иванов

преди 1 година

Много хубави анализи правиш бе г-н Марков, ама като говориш в защита на любовниците на президенти, защо не спомена и любовниците на наш Борисов. Не тези които го гледат като бог от снимките в които ги прегръща, а тази, на която купи къща в Барцелона. Нямам обяснение за такова преклонение пред такъв индивид като Борисов. Горкия е семпъл пожарникар без юридическа, без икономическа и без езикова култура, за историческа и геополитическа не иде реч. Е умее да държи СТРУЙНИКА, да се кръсти и рита топка показно, а бай-ганювския манталитет му е в кръвта.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.