Георги Марков гневен: С Харизанов и Сачева ГЕБР е обречен

https://svobodnoslovo.eu/politika/georgi-markov-gneven-s-harizanov-i-sacheva-gebr-e-obrechen/14379 SvobodnoSlovo.eu
Георги Марков гневен: С Харизанов и Сачева ГЕБР е обречен

Емоционален гневен пост е написал на своята Фейсбук страница бившият конституционен съдия и настоящ депутат от ГЕРБ Георги Марков

Ето текстът му без редакторска намеса:

Приятели,

с Харизанов и Сачева ГЕБР е обречен. Ако Борисов си ги харесва, халал да са му. Въпрос на вкус.

Каквото можах, направих за ГЕРБ заради Бойко и красивите гербрерки!

Постът на Георги Марков среща ободрение от неговите почитатели и предизвиква дискусия за бъдещето на ГЕРБ:

Gergana Petrova Абсюлютно вярно,особено Сачева. А министър на здравеопазването лекар, който говори за чували и камиони с трупове - недопустимо. ГЕРБ заприлича на БСП.

Tatyana Spasova

Tatyana Spasova Абсолютно сте прав! Не е достатъчно да си професионалист, трябва да си убеден в това, което правиш, за да ти повярват и хората. Сачева няма никаква харизма, гледа бездушно и равно, като зомби, а води най-чувствителния сектор, в който хората искат да почувстват и емоционална подкрепа, а не само сухи цифри и факти.

Стоянка Господинова Не само Харизанов,ами мисирките Беновска,Ива Николова от канал 3 Огнянов,професорката ( забравих и името) агенция ПИК провалиха Борисов!

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.