ГЕРБ скочи на кабинета: Как не ги е срам да си правят евтин ПР на гърба на жертвите в Киев?

https://svobodnoslovo.eu/politika/gerb-skochi-na-kabineta-kak-ne-gi-e-sram-da-si-pravyat-evtin-pr-na-garba-na-zhertvite-v-kiev/128375 SvobodnoSlovo.eu
ГЕРБ скочи на кабинета: Как не ги е срам да си правят евтин ПР на гърба на жертвите в Киев?

Залп от критики към кабинета на Денков дойде днес от ГЕРБ.

"Как не ги е срам да отидат в Киев да си правят евтин политически ПР на гърба на жертвите???"

Така изригна във Фейсбук депутатът от ГЕРБ Делян Добрев, възмутен от поведението на премиера Николай Денков в Киев. 

Той бе провокиран от коментара на колегата си Христо Гаджев, председател на Комисията по отбрана в Народното събрание, който пусна силно критичен пост по отношение на министъра на отбраната Тодор Тагарев:

"Денков е в Киев, Тагарев в Париж. НО: БТР-те са в София. Ракетите и боеприпасите са в София. Дори ръкавиците са в София", коментира във Фейсбук Христо Гаджев, 

"Как не ги е срам да отидат в Киев да си правят евтин политически ПР на гърба на жертвите??? И не само, Ице!", подкрепи го Делян Добрев.

И добави:
"Финансираха режима-убиец на Путин с над 10 млрд лева за руски петрол!
Саботират проекта за нова, неруска ядрена мощност!
В страната се продават огромни количества руски газ през посредници!
Безскрупулни измамници!".

Реакцията им дойде след като  правителственият пресцентър информира, че "министър-председателят Николай Денков и премиерът на Украйна Денис Шмигал почетоха паметта на защитниците на Украйна, загинали във войната. Акад. Денков постави венец на Стената на паметта".

В Киев премиерът е придружен от министрите на правосъдието Атанас Славов, на енергетиката - Румен Радев, на околната среда и водите - Юлиян Попов, заместник-министрите на външните работи и отбраната - Тихомир Стойчев и Станимир Георгиев, както и началника на отбраната адмирал Емил Ефтимов.

Позицията на Добрев и Гаджев е на фона на "ледената епоха" в отношенията между ГЕРБ и ПП, след скандалния меморандум, който хората на Кирил Петков връчиха на Мария Габриел. След отказа на Борисов и Габриел да го подпишат, комуникациите между двете партии замряха. Днес Кирил Петков даде заден, като обяви, че е готов да се откаже от така жадуваното от Денков Външно министерство и заяви, че настойчиво очаква знак от ГЕРБ за продължаване на преговорите за съставяне на кабинет. От ГЕРБ обаче към този момент идва само "ледено мълчание".

https://epicenter.bg/

14 Коментара

Бля, бля

преди 2 месеца

Чудя се кой ми е по противен в усилието си да се докаже по голям евроатлантик ? Чудя си каква ги е майка раждала тези ,които трудно биха се нарекли хора. Хвани единия ,удАри другия и ще падне третия. Как може такова подмазвачество от глиста, безскрупулност от магаренко ,за сина майчин какво да кажа ,то думите са безсилни.

Коментирай

Ххахахха

преди 2 месеца

Краставите псета от двата еврогейски клана се хапят помежду си. Няма лошо.

Коментирай

Червената шапчица

преди 2 месеца

Славов: България ще започне собствено разследване на военните престъпления в Украйна - Откачени идиоти колкото искаш. У нас мафиоти и престъпници колкото искаш, ама един няма осъден. А сме тръгнали света да оправяме. По голям идиотизъм здраве му кажи. На 45 години този мъж на средна възраст (не знам дали е мъж все пак) не е създал семейство, няма деца, не е оправил собствения си личен живот, а тръгнал да дири кусурите на Русия.

Коментирай

Бай Иван

преди 2 месеца

Тези нашите малоумници ще се избият един друг, за да се докажат кой е по, по най-гъзолизник на посланник Мертен! Явно са деградирали безвъзвратно и у тях не е останало и милиграм самоуважение и чест!

Коментирай

Кравар Евроатлантик

преди 2 месеца

Скоро ще счупят тъпомера...от ''пренатягане''.

Коментирай

Генчо Гунчев

преди 2 месеца

Как пък в периода 2014-2022 никой не се сети, че в тази измислена държава има жертви?

Коментирай

Червената шапчица

преди 2 месеца

Разтърсваща новина! Направо ми се къса сърцето, Мария подаде молба за развод с Миро... Мара отварачката и на тоя му изсмука парите.

Коментирай

Червената шапчица

преди 2 месеца

Предстои да бъде реализирана инициатива за сформиране на Космическа агенция у нас, каза вчера във Варна министърът на иновациите и растежа Милена Стойчева.

Коментирай

Червената шапчица

преди 2 месеца

Тъжна вест. Умря дядото на Муцинка. Почина Джейкъб Ротшилд.

Коментирай

Червената шапчица

преди 2 месеца

Тъжна вест. Умря дядото на Муцинка. Почина Джейкъб Ротшилд.

Коментирай

Веселина Томова

преди 2 месеца

Съпредседателят на ДПС Делян Пеевски е сезирал прокуратурата, Държавната агенция "Национална сигурност" (ДАНС) и Министерството на вътрешните работи (МВР) за мрежа от 400 роботизирани сайтове, които провеждат дезинформационна война и проруска пропаганда на територията на България.

Коментирай

copy - paste

преди 2 месеца

Берлин отказа на Макрон войници за Украйна.Засега войски дават само Чехия и България.

Коментирай

Червената шапчица

преди 2 месеца

"Луд клошар заплашва съдия Цариградска" - това е изводът от интервюто на шефа на ГДБОП.Жената на Нотариуса спечелила конкурс в ДАНС и едва след това разбрали коя е. (Това е информация, сравнима със съобщеното вчера, че ДАНС разкрили руски шпиони, които изглеждали като нормални хора);

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.