ГЕРБопитеците са настръхнали срещу ПП-ДП, обаче вероятно Галя от посолството не дава на Главатаря да развинти сглобката

https://svobodnoslovo.eu/politika/gerbopitecite-sa-nastrahnali-sreshtu-pp-dp-obache-veroyatno-galya-ot-posolstvoto-ne-dava-na-glavatarya-da-razvinti-sglobkata/120828 SvobodnoSlovo.eu
ГЕРБопитеците са настръхнали срещу ПП-ДП, обаче вероятно Галя от посолството не дава на Главатаря да развинти сглобката

Трите грации - Атанасова, Петкова и Сачева, са емисарките на Главатаря на шайката, натоваренни с мисията да преговарят с грациите на ПП-ДБ Кирил, Асен, Христо и Атанас за оцеляването на сглобката в името на "идеологията" на ГЕРБ - приемането на бюджета и борбата с корупцията. Когато ГЕРБ се бори с корупцията Бойко се боксира със собственото сиотражение в огледалото. 

Това е решението на националното сборище на ГЕРБопитеците, въпреки оглушителният тътен, който се чува и се усеща в низините на шайката - ГЕРБопитеците са настръхнали срещу ПП-ДП, обаче вероятно Галя от посолството не дава на Главатаря да развинти сглобката.

Любо Кольовски

4 Коментара

bennow

преди 5 месеца

БОКО ТИКВАТА ВИ ПРЕДАДЕ И ПРОДАДЕ ВСИЧКИТЕ, КАКВО ОЩЕ СЕ ЧУДИТЕ?! „АФЕРА“ ГО ИЗВАДИ ОЩЕ НА 14 ФЕВРУАРИ 2023 С „ОНЯ ЗАПИС“ ОТ СРЕЩА НА ДЖЕЙМС О’БРАЙЪН С БОРИСОВ, КОЙТО ПРЕДОПРЕДЕЛИ ВСИЧКИ ДА СЕ НАДУПЯТ НА ПП/ДБ! БОКО ПОХАРЧВА ВСИЧКИ ЗАРАДИ СПАСЯВАНЕТО НА СОБСТВЕНАТА СИ КОЖА. АМА ДАЛИ ЩЕ Я СПАСИ?!АФЕРА

Коментирай

Червената шапчица

преди 5 месеца

Килиан Мбапе реализира хеттрик. Звездата беше точен в 3-ата, 59-ата и 82-ата минута. Боко тиквата е по-добър от Килиан Мбапе. Боко реализира хеттрик. Звездата беше точен в лицемерието, кражбите и лъжите. Перфектната кулва всяка минута.

Коментирай

Баба ти

преди 5 месеца

Боко е съвременният Бай Ганьо, Кро. Асен и останалата сволоч са като Гочоолу и Дочоолу- отврат отвсякъде!

Коментирай

Баба ти

преди 5 месеца

Боко е съвременният Бай Ганьо, Киро. Асен и останалата сволоч са като Гочоолу и Дочоолу- отврат отвсякъде!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.