Главатаря на ГЕРБопитеците не пропусна възможността да се присмее и дебелашки да иронизира ортаците си от сглобката

https://svobodnoslovo.eu/politika/glavatarya-na-gerbopitecite-ne-propusna-vazmozhnostta-da-se-prismee-i-debelashki-da-ironizira-ortacite-si-ot-sglobkata/116792 SvobodnoSlovo.eu
Главатаря на ГЕРБопитеците не пропусна възможността да се присмее и дебелашки да иронизира ортаците си от сглобката

Главатаря на ГЕРБопитеците не пропусна възможността да се присмее и дебелашки да иронизира ортаците си от сглобката. А това показва, че отново се е накокържил и отново е в кондицията си на най-подготвения, единствен и незаменим управник на България и раята. 

"Случаят с дрона край Тюленово малко ми напомня на кораба "Вера СУ", коментира пред журналисти в парламента лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, съобщава БТА..

"Борисов каза, че министърът на отбраната Тодор Тагарев, когато излиза пред медиите, трябва да е напълно подготвен. Министър Тагарев се ползва с уважението ми, но когато излиза пред медиите, в такива случаи трябва да излезе напълно подготвен. Това е чувствителна тема и не бива да се спекулира с нея, каза лидерът на ГЕРБ.

Относно искането за оставка на Тагарев от страна на БСП, Борисов заяви, че министър Тагарев не трябва да поддава своята оставка. Той се ползва с моите уважения, но в такива случаи много отговорно трябва да се работи и говори, отбеляза лидерът на ГЕРБ."

Любо Кольовски

2 Коментара

Червената шапчица

преди 7 месеца

Боко е ясен. Но защо Карадайъ мълчи като детероден орган, а...

Коментирай

Червената шапчица

преди 7 месеца

Ясно е, че сглобката е залепена с лепило "Магнитски"... дебелянчо и боки много сговорчиви напоследък,,, само да не забравят за бившите им ортаци от Изток, щото там празно няма ...

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.