Годежарите не бяха посрещнати, кумовете ги няма. ППДБ не се явиха на сватосването

https://svobodnoslovo.eu/politika/godezharite-ne-byaha-posreshtnati-kumovete-gi-nyama-ppdb-ne-se-yaviha-na-svatosvaneto/110085 SvobodnoSlovo.eu
Годежарите не бяха посрещнати, кумовете ги няма. ППДБ не се явиха на сватосването

Годежарите не бяха посрещнати, кумовете ги няма. ППДБ не се явиха на сватосването.

Поведението на опозицията прилича на онова, което демонстрираха РМС в борбата срещу монархизма.

Дори Мария Габриел, с главата на Иван Гешев върху политически поднос, не склони ППДБ.

Кирил и Асен ще дойдат утре, когато може и да има среща, може и да няма.

Циркът е пълен.

За същите ще трябва да гласуваме вместо августовската отпуска.

Да си знаете.

Виктор Димчев

1 Коментара

Чичо

преди 1 година

Поканата за среща беше проформа! Кухата лейка брюкселска, щяла да прави и тя реформи! Ти да видиш!!! Нещо като втори атентат, май. Дали се магарета сритаха или се само пушилка вдига!? Въпреки, че на кукичката висеше стръвта-Гешев, тъпанарите от Простата Партия си измислиха извинение! Не можел техният избор за премиер(Денков), да преговаря без Кирчу и Кокорчо, щото те били в САЩ! Що, бе, а как шеше да управляваш държава!? Хабер за това от там ли чакаш? Щели да отидат на сгледа в петък !7.00!!! Радев каза, че ще връчва мандата в петък. Ситурно е намислил да го връчва по нощите, а? С кого ще преговаряте тогава бе, идиоти!? Кой ги произвежда тия академици - идея си нямам, т.е. имам, ама ми е неудобно да я напиша!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.