Горивата се качиха с още 10 стотинки, те работят успешно за българският народ

https://svobodnoslovo.eu/politika/gorivata-se-kachiha-s-oshte-10-stotinki-te-rabotyat-uspeshno-za-balgarskiyat-narod/115256 SvobodnoSlovo.eu
Горивата се качиха с още 10 стотинки, те работят успешно за българският народ

Горивата се качиха с още 10 стотинки, те работят успешно за българският народ.

Бъдете все толкова тихи и никой да не се оплаква.

Станислав Танев

3 Коментара

Person non grat

преди 8 месеца

Панамския канал е почти затворен. Сега чета, че и Суецкия канал е без вода и има заседнал на пясъка кораб. Което означава, че и той е затворен за неопределено време. И след минути - опааа - чета - Босфора е затворен, защото вода е критично малко. ......... И от къде да дойде тия петрол и газ до БиДжи ? Имахме перфектна връзка по Черно море ( все още с вода ) , обаче някои решиха, че раша петрол е супер недемократичен и му видяхме сметката..... Ко стана, нали уж се топяха ледовете по полюсите и щяхме да сме под вода ????

Коментирай

Person non grat

преди 8 месеца

Да продължа с гадните новини - Япония обяви, че утре, четвъртък, пуска отработените , светещи води от Ф в океана. Дракона скочи и протестира... Като гледам картата на теченията в Джапонско море, че то Източна Задокеания , Австралия, Дракона и всички острови между тях са на естествено осветление!

Коментирай

Генчо Гунчев

преди 8 месеца

Последните пет години, за летните месеци не съм плащал повече от 32 лева за използвана топла вода! Предпоследната сметка ми е 72 лева, а последната 102 лева. Привет от Пловдив и топлете кълкиите на булките си. Дядо ви Генчо своето го мина, но вас какво ви чака...

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.