ГРАНДЕ ПРОБЛЕМА НА ГЕРБ

https://svobodnoslovo.eu/politika/grande-problema-na-gerb/15245 SvobodnoSlovo.eu
ГРАНДЕ ПРОБЛЕМА НА ГЕРБ

Хубаво е да си гербераст в България. Във властта, до трапезата, целият свят се възхищава на Онуй, просперирате, та цъфтите и връзвате. Няма празно, ако си на герберастка трапеза.

Само че първият държавен и партиен ръководител има един голям проблем - НЕ ВСИЧКИ БЪЛГАРИ СА ИДИОТИ! Мъка! Голяма мъка! Той им обяснява, че хотелът не е хотел, а подпорна стена, че там птички ще фъркат, а не туристи, верните герберасти вярват и пляскат. Ама има едни гадове с мозъци, които имат наглостта да мислят. И като вземат да задават едни гадни въпроси - защо очите им виждат хотел, като е стена? Защо водопроводът за Перник се скъса на втория ден? Защо ушите им чуха това, което чуха от Танова, а не това, което казаха на брифинга на ГЕРБ?

Тези мислещите, са още по-нагли - не приемат на вяра думите на СевдитУ, че всеки месец е ходила при Божков да му отказва секс, пък той толкоз я искал човека. Че даже и се подиграват. Както бях прочела една мисъл, която сигурно Онуй би прегърнал: Мозъкът само загрозява човека!

Не, че гербавите не провявят желание да изправят този проблем. Усърдно промиват мозъците и правят новите поколения пълни дебили. Ама тази заразна болест - мисленето, все се промъква. Че даже и им оспорва ковида, гадовете не вярват, че трябва да се затвори света заради няколко болни. Още по-нагло отказват яко да мрат. А започват още по-яко да мислят!

Е, те това им е проблемът.

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.