Грешката на Радев да въведе шутове във властта, с които да изхвърля ГЕРБ, коства на държавата колосални загуби

https://svobodnoslovo.eu/politika/greshkata-na-radev-da-vavede-shutove-vav-vlastta-s-koito-da-izhvarlya-gerb-kostva-na-darzhavata-kolosalni-zagubi/109809 SvobodnoSlovo.eu
Грешката на Радев да въведе шутове във властта, с които да изхвърля ГЕРБ, коства на държавата колосални загуби

Да наблюдаваш Кирил Петков, посредствения мистификатор, как обяснява и дава акъл на обществото кой, как и защо да управлява държавата, от кого да се възхищава, каква стъпка напред да се прави, е състояние на много тежка държавна болест! Държавата ни е с много висока температура.

Не може българският народ да е толкова оскотял мозъчно, оглупял, че да поеме тази налудна попара. Срам ме е, че живея в тази страна. Това е трета, четвърта или поредната национална катастрофа. И никой не си мръдва пръста да направи нещо.

Грешката на Радев да въведе шутове във властта, с които да изхвърля ГЕРБ, коства на държавата колосални загуби. Личната му омраза към Борисов и покриването на съсипията, която ПП произведоха, "за да не се върне Боко", както Радев се изразява, ни затриха, обърнаха движението на страната назад. Властелинът на глупостта хвърли държавата в блатото на психотичните недоразумения. И сега продължава с посредствения си пиар, копринковщината, селския си мироглед и омразата да ръководи страната към неизбежна тухлена стена.

Продължава да се прави на човек и на тези, и на онези, ще продължава да пита "новата Херо" какво да прави, ще подгъва крак, ще седи на два стола, и ще се подхилква, когато го наричат "руски агент".

Потресителна селяндурщина владее държавата. Отворете си очите!

Калина Андролова

3 Коментара

Иванов

преди 11 месеца

Хайде да не сме толкова критични към Радев. Назначаването на Кирчо и Асенчо едва ли е негова идея. Като човек преминал през американска школа е рядък случай да не е бил вербован. Така че нека приемем че е изпълнил поръчката на Козяк. Да не забравяме и че нашето общество е жестоко разделено, на американо-подлоги и такива, които искат да бъдат независими. Всеки път когато той даде знак за независимост, политическата мътилка го залива и го изкарва кремълска подлога. За нас буквално угода НЯМА. Костадинов, който така упорито повтаря своята кауза за независима България е определен като Кремълско протеже. Така че, да си сърбаме попарата, вината си е изцяло наша.

Коментирай

Никой

преди 11 месеца

По-голям селяндур от ББ няма!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.