Гроздан Караджов разкри плановете на ИТН. Ще вземат ли отново участие в правителство с ПП?

https://svobodnoslovo.eu/politika/grozdan-karadzhov-razkri-planovete-na-itn-shte-vzemat-li-otnovo-uchastie-v-pravitelstvo-s-pp/2277 SvobodnoSlovo.eu
Гроздан Караджов разкри плановете на ИТН. Ще вземат ли отново участие в правителство с ПП?

Не липсата на пари е станала причина за разпадането на коалицията

Министърът на регионалното развитие и благоустройството в оставка от ИТН – Гроздан Караджов е категоричен, че вотът на недоверие е бил предизвестен.

Той определи коалицията като нелогична с три отделни коалиционни споразумения. Според него ПП е била пазач на мира.

"Щяхме да навредим на България, ако това не се беше случило.", категоричен е той.

По отношение на катастрофата, за която говори Христо Иванов, Гроздан Караджов бе категоричен, че не е хвърлял боб, за да е наясно какво ще се случи.

По всяка вероятност мнозина от хората са останали изненадани от мълчанието му, когато изляха кофата с лъжи върху него. Гроздан Караджов обаче е категоричен, че той ги е разобличил.

По отношение на темата за евентуален бъдещ диалог с ПП, той не скри, че е доста скептичен.

Определи ги като нагли и посочи, че ако не стане тяхното, не става нищо. Подчерта, че нито мафията, нито руския диктатор са виновни. Единствената причина за падането им от власт е, че не могли да управляват.

В заключение посочи, че коалицията не се е разпаднала заради пари, а заради неуважението към коалиционните партньори. Допълва, че отношенията им се развалили още през месец март.

blitz.bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.