ГРОЗНАТА РАВНОСМЕТКА ОТ ШАЙКАТА БОРИСОВ И КОМПАНИЯ: За тези 100 дни изядохме по един суджук...

https://svobodnoslovo.eu/politika/groznata-ravnosmetka-ot-shaykata-borisov-i-kompaniya-za-tezi-100-dni-izyadohme-po-edin-sudzhuk/24668 SvobodnoSlovo.eu
ГРОЗНАТА РАВНОСМЕТКА ОТ ШАЙКАТА БОРИСОВ И КОМПАНИЯ: За тези 100 дни изядохме по един суджук...

Как може да се определят първите 100 дни управление от Кабинета Борисов 3? Слабо, много слабо управление или по-скоро липса на такова.

За 100 дни Борисов, старите и новите му муцуни освен да клатят само своите столове, няма нещо важно, с което да се запомнят. Ключовата дума за тези 100 дни е скандал. Скандал след скандал.

Два фрапиращи случая лъснаха около Борисов 3 – НДК и Меринджея Боршош и аферата "Суджукгейт". Мирослав Боршош от доверения на Борисов, му направи такава „услуга“, че държавата се разтресе покрай невижданите злоупотреби за милиони и опитът буквално да се срине НДК.

Така рекламираното Председателство, което уж било готов, е на път да се окаже пълен провал. Нищо в действителност не е готово и България е на път да се изложи пред чужденците… за пореден път.

Замириса ли ви на месо? Така замириса, че цяла България се умириса на суджук. „Суджукгейт“ направо изпрати Кабинета към следващите протести и доказателството, че мутренските години не са отминали и явно техният гуру все още успява да прилага „техники“ за притискане на неудобните и рекет.

Покрай белота, тенът като на Николета, коктейлите, тенисчето и почивките край морето, дойде и скандалът около морето. Хората се вдигнаха на бунт и веднага, за да е мирно около врата му Борисов се намеси, както винаги, когато се почувства застрашен. Уплаши се, защото хората вече не искат да бъдат притискани, а това, че Борисов се оправда с предшественици е по-скоро смешно, отколкото правилно.

Борисов гръмко тръгна и към Македония, подписа споразумение за добросъседство, а всъщност се оказа, че го „продаде“ на US посланика ни. От Македония ясно заявиха след полагането на подписите, че никой няма да се откаже от македонизма.

В коалиция с ПатрЕотите, Борисовата шайка бавно, но убедително тегли България назад, а начинът на живот на „обикновените хора“, както се изказа за народа една бивша председателка на Народното събрание, среща все повече трудности и мизерията става все по-голяма.

Хората са гладни, бедни, всички бягат в чужбина, а за цифрите в статистиката, с които управляващите все гледат да си лъскат имиджа, много поздрави.  Народът е на ръба на мизерията, кражби, улични побоища и още и още.

„Видните“ остриета със затъпени върхове – Красимир Каракачанов и Валери Симеонов се продадоха, а в замяна забъркаха бакии, които за години напред ще се говори. Във Военното министерство служителите се чудят какво и защо е там Каракачанов, колко още трябва да търпят некомпетентност, а Симеонов, за да бъде забелязан от камерите, няма ден и се изцепи с някое, негово си лично мнение, което вдига народа на бунт. Друго си е обаче в CV-то да ти пише титлата, не че е извоювана заслужено… И така, драги българи – пенсиите на родителите Ви 300 лв. ли станаха? Не. Полицаите има ли ги във всяко село? Не. Пребориха ли се поне малко с престъпността? Не. Е, честото да Ви е – Кабинетчето Борисов 3.

Помислете си добре – тези хора ли искате да ви управляват? Тези хора ли искате да определят съдбите на децата Ви? От БСП вече готвят вече вот на недоверие. И както и да го погледнеш има за какво. Правителството, което е начело с Бойко, който винаги се завръща, просто явно не иска и няма да направи това, което е добре за хората.  Улиците са свободни, има място за протестиращи. Замислете се, нищо добро не ни чака!

Резултат с изображение за Борисов патриотите

http://bnews.bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.