Гьонсуратлък. Така може да се нарече присъствието на Киро и Семейство на протеста пред Съдебната палата

https://svobodnoslovo.eu/politika/gyonsuratlak-taka-mozhe-da-se-nareche-prisastvieto-na-kiro-i-semeystvo-na-protesta-pred-sadebnata-palata/114137 SvobodnoSlovo.eu
Гьонсуратлък. Така може да се нарече присъствието на Киро и Семейство на протеста пред Съдебната палата

Гьонсуратлък. Така може да се нарече присъствието на Киро и Семейство на протеста пред Съдебната палата.

Този човек няма срам да си прави евтин ПР при все, че е част от проблема, а не от решението му.

Някой ще попита ама защо? Ами просто е и е обяснено в Теорията на счупения прозорец. Или просто казано, когато Киро и негоподобни газят всякакви закони пред очите на всички без грам притеснение и всички виждат как им се разминава, неминуемо и други почват да се изживяват за недосегаеми и престъпността еволюира. 

Та това е положението. Ако Кирето беше понесъл цялата строгост на закона вероятно нямаше да има толкова много наглеци, които си вярват, че всичко ще им се размине.

Даниел Божилов

5 Коментара

Офци

преди 9 месеца

Защо се изненадвате? Нали всичко е организирано от ППДБ! Поне плащат ли ви достатъчно или бачкате на черно? Момичето е пострадало преди повече от месец, а чак сега го разтръбиха. Няма случайни неща, но има държава на овце.

Коментирай

Мишо

преди 9 месеца

Организирана акция на Умните и Красиви, жълтопаветници под масираният огън на всичките си Тв, да използват този случай за прокарване на Истамбулската. ЕЛЕМЕНТАРНО ! Ама пак забравиха, че българите сме масово НЕ ВАКСИНИРАНИ а това означава МНОГО във времената на пропагандата, която се вихри !

Коментирай

Нинова

преди 9 месеца

Депутат от ПП-ДБ: Защо Радев бави закона за домашното насилие? Депутат от ПП-ДБ: Защо Радев бави закона за домашното насилие? „Законът е приет на 21 юли, но все още не е обнародван в Държавен вестник. Това е въпрос, който трябва да се зададе на президентската институция. Защо при положение, че е толкова важна тема, неговото обнародване се бави?“ Това каза пред БНР Илина Мутафчиева от ПП-ДБ за Закона за защита от домашното насилие по повод актуалния случай с момичето от Стара Загора, чието тяло бе обезобразено с макетно ножче.

Коментирай

Офце

преди 9 месеца

Стига вече се занимавахте с Кирил Петков. За всичко е виновен Кирил Петков. Ай сектир. Нарушил Конституцията, а кой го е допуснал, кой не го е проверил. И в крайна сметка нали се е отказал от канадското гражданство. Забравихте за голямото крадене при строежа на пътища, кюлчета, къщи т.н. И накрая човека си назначи и гл.прокурор.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.