Hа ПП лидерите все някой друг им е виновен за собствената им некадърност или пропуски

https://svobodnoslovo.eu/politika/ha-pp-liderite-vse-nyakoy-drug-im-e-vinoven-za-sobstvenata-im-nekadarnost-ili-propuski/126638 SvobodnoSlovo.eu
Hа ПП лидерите все някой друг им е виновен за собствената им некадърност или пропуски

Зная, че на ПП лидерите все някой друг им е виновен за собствената им некадърност или пропуски. Подозирам, че си пишат статусите под влияние на забранени субстанции, но това няма значение в случая. Ще си позволя да цитирам Закона за кадастъра и имотния регистър. Според чл. 3. на този нормативен акт, имотният регистър се състои от партидите на недвижимите имоти. И там се вписват актовете, с които се признава или прехвърля правото на собственост или се учредява, прехвърля, изменя или прекратява друго вещно право върху недвижими имоти, възбраните и ипотеките върху тях, както и други действия, обстоятелства и юридически факти, за които закон предвижда вписване. 

Ще ви напомня също, че за актуалността и коректността на Имотният регистър е отговорна Агенцията по вписванията към министъра на правосъдието. От друга страна министърът на правосъдието упражнява ръководство и контрол по цялостната дейност във връзка с имотния регистър.

Ние като трети добросъвестни лица – разследващи журналисти, сме си платили достъп до партидата на Петко Петков, за установим документално неговите добросъседски отношения с Кирил Домусчиев. И не щеш ли, откриваме, че в поддържания от Министерството на правосъдието регистър е надлежно отразено, как Петко Петков е придобил от община Плевен щял парцел от 3845 кв.м. Няма как да си го измислим. Това го пише в официалния електронен регистър на министерството на правосъдието. Няма да коментирам факта, че Петко Петков ме обвини, че сме фалшифицирали данните от имотния регистър. Това обвинение само поражда известни съмнения в неговата психическа годност, но това не е мой проблем. 

Какви са фактите? В електронната версия на Имотния регистър, поддържан от Министерството на правосъдието, пише, че Петко Петков е придобил 3845 кв.м. от община Плевен за 4040 лв. Без съмнение отразеното в Имотния регистър не отразява данните от нотариалния акт, където пише 33 кв.м. Обаче в Имотния регистър пише 3845 кв.м. от община Плевен за 4040 лв.! Това не е нещо, което ние сме измислили, тази информация е налична в Имотния регистър, който се поддържа от правосъдното ведомство. Съветвам момчето с изцъклените зеници да не обвинява нас, че представяме официални данни, за които сме си платили. Съветвам го да поиска от името на баща си корекция на явна фактическа грешка! Все-пак правосъдният министър е част от тази НЕкоалиция! Да се обърне към него! Не, ние не разпространяваме фалшиви новини, ние разпространяваме данни от Имотния регистър, за чиято актуалност правосъдното ведомство е отговорно! Властимащите са виновни, че регистрите представят неверни данни!

Димитър Стоянов

2 Коментара

Чичо

преди 3 месеца

Добре де, малоумника, дето се води баща на Киррчу, купил 33 квадрата за 4040 лв, т-е. по 112,50 лв на квадрат!? До тука добре, ама след 6 месеца ги продал за около 660 400 лв, което прави около 20,012 лв на М2! Питам се кой е идиота дал толкова пари за има-няма площта на една барака!?

Коментирай

Настапир Аналниев

преди 3 месеца

Еба си дъртия педераст , лъжец и мошеник.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.