Хора като Кирил смятат, че е достатъчно да рецитират официозни клишета, за да минат за умни

https://svobodnoslovo.eu/politika/hora-kato-kiril-smyatat-che-e-dostatachno-da-recitirat-oficiozni-klisheta-za-da-minat-za-umni/2782 SvobodnoSlovo.eu
Хора като Кирил смятат, че е достатъчно да рецитират официозни клишета, за да минат за умни

Кирил Петков постоянно ни показва, че притежава характерните белези на средностатистическия русофоб - крайно ограничена обща култура, непознаване на основните принципи на логическото мислене, гледане на света през една опростена, обидно елементарна черно-бяла призма.

Хора като Кирил смятат, че е достатъчно да рецитират официозни клишета, за да минат за умни. Те са убедени, че ако повтарят до втръсване мантрата за "лошата Русия и злия Путин", ще минат за умни. Ами, не, не им се получава. Даже ограничеността им личи още по-ясно.

Единственото нещо, на което Кирил се е научил, откакто е премиер, е всеки път, когато бъде критикуван, да отговаря, че виновна за проблема е Русия.

Вероятно винаги, когато безглутеновите торти на Линда се прецакат, съпругът й я успокоява по следния универсален начин: "Не тъжи, миличка, Путин е виновен".

Петър Волгин

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.