Христо Иванов: С ПП целим първо място на предсрочните избори

https://svobodnoslovo.eu/politika/hristo-ivanov-s-pp-celim-parvo-myasto-na-predsrochnite-izbori/46896 SvobodnoSlovo.eu
Христо Иванов: С ПП целим първо място на предсрочните избори

"Разговори с „Продължаваме промяната“ (ПП) ще започнем в първия възможен момент. Няма да бъде публичен процес. Трябва да изберем най-добрия вариант, за да постигнем максимум ефект. Ефектът, който целим е първото място, което да ни позволи да наложим своя дневен ред и своята визия за формиране на управление на страната", заяви съпредседателят на „Демократична България“ Христо Иванов в кулоарите на Парламента.

„България трябва да излезе от спиралата от безперспективност и на липса на възможности. Очевидно е, че това без нас не може да стане“, каза Иванов.

Съдебната реформа и нейното реализиране са въпрос на желание, смята той.

„ГЕРБ и ДПС провалиха гласуването. Те бяха в зала, те не се регистрираха”, подчерта Иванов.

Според него волевото действие на ГЕРБ да не се регистрира показва, че те не искат реформата да бъде прекарана.

„Възможно е законопроектът да мине на второ четене“, предполага съпредседателят на ДБ.

https://eurocom.bg/

5 Коментара

Боги

1 year before

Аз ви отреждам четвърто място, пък да видим кой е по-добър пророк.

Коментирай

Червената шапчица

1 year before

Айде бе, триморци, по-бързо че съм го играла на точен резултат 2027- с обръщалка.

Коментирай

Червената шапчица

1 year before

Жълто- паветния планктон иска да гепи кинтите от устата на ГЕРБ и ДПС, но Боко тиквата и Доган не пускат плячката. А заделят и малко за др. Нинова… и тя душа носи. Да се връща Бойко, да ги подкарва всичките наред с 200 и да се свършва с тази мъка.

Коментирай

Червената шапчица

1 year before

С други думи - Каква е разликата между ГЕРБ и ПП – никаква. Едните са изпечени крадци и мошеници, другите, сега се учат как да крадат и да лъжат. Ристьо и гнома знаят мурафети от костово време. Ще подсилят ПП. Оръжейната кралица ще гепи каквото й дадат.

Коментирай

Червената шапчица

1 year before

С други думи - След 12 години мъдро управление на китайската реплика на бай Тошо, стигнахме до там, че Румъния ни задмина по всички параметри и ни дава зор, защото я влачим назад! А преди 10-тина години дон тиквон твърдеше, че ни остава да боядисаме една стена и сме в Шенген! Пак да го изберете на власт, че скоро Македония и Албания да ни се сърдят, че ги спъваме за Шенген! А преди 20 години ние се сърдихме, че ни слагат в един пакет с Румъния! Така става като избирате евтина имитация на комунистически вожд!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.