И КОНФУЦИЙ РЯПА ДА ЯДЕ

https://svobodnoslovo.eu/politika/i-konfuciy-ryapa-da-yade/14745 SvobodnoSlovo.eu
И КОНФУЦИЙ РЯПА ДА ЯДЕ

Барни Ръбълът изтрещя окончателно тази вечер. Винаги е бил извор на вдъхновение за мен, като гледам, чета, слушам и съответно не вярвам на сетивата си. То не е и за вярване!

Дами и господа, съотечественици, отбележете, моля, че това на снимката е написано от настоящия МИНИСТЪР НА ПРАВОСЪДИЕТО В БЪЛГАРИЯ!

Не искам да злоупотребявам с виртуалното ми приятелство с някои известни психиатри и да настоявам за диагноза, но имам не подозрения, а убеждения в тази насока!

Понякога си мисля, че няма накъде повече да станем за резил. След това оптимистично решавам, че и още може. Е, можело! Тази вечер Барни Ръбъла покори нов връх на малоумието и резила на правителството!

Не успях да копирам цялата реч, която е дръпнал на стената си, но тя завършва с култовото "Конфуций ряпа да яде!". Виж, в последното не се и съмнявам. И ако беше жив, несъмнено последните му мигове щяха да бъдат изпълнени с болезнена агония и неистови стенания при прочитане на ръбъловата реч....

Конфуций, Конфуций, не знаеш какъв си късметлия! Само ряпа може да ядеш, а ние се налага и да го четем! И той ни пише законите!!! Забележете само израза - "от правна гледна точка - нюню!". рИва!!!

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.