И ТИ ЛИ ЕВРОПО, ТРЪГНА ПО ТОТАЛИТАРНИЯ ПЪТ!

https://svobodnoslovo.eu/politika/i-ti-li-evropo-tragna-po-totalitarniya-pat/112424 SvobodnoSlovo.eu
И ТИ ЛИ ЕВРОПО, ТРЪГНА ПО ТОТАЛИТАРНИЯ ПЪТ!

И ТИ ЛИ ЕВРОПО, ТРЪГНА ПО ТОТАЛИТАРНИЯ ПЪТ!

ЕВРОПО, ЕВРОПО - ИЗХВЪРЛЯШ НА БУНИЩЕТО И ПОРУГАВАШ СОБСТВЕНИТЕ СИ ЗАКОНИ, ПРАВИЛА И РАЗПОРЕДБИ !

Болшевизъм, Националсоциализъм, Евроатлантическа демокрация!

Демокрация, демокрация - и човешки права, но всеки, който се осмелеше навремето да гъкне срещу основополагащия принцип на Болшевизма:

че социализмът е преходен етап между капитализма и същинския комунизъм и,

че Ленинизмът извежда на преден план концепцията за партията-авангард: централизирана организация от професионални революционери, която трябва да оглави комунистическата революция и да упражнява цялата политическа власт „в името на работниците“ по време на прехода от капитализъм към социализъм - 

беше Предател и Изменник -

и се лишаваше от всякакви права и се превръщаше автоматически във "Враг на Народа".

( "Враг на Народа" - Враг на Системата!)

Демокрация, демокрация - и човешки права, но всеки който се осмелеше навремето да гъкне срещу основополагащия принцип на Националсоциализма:

национализма, расизма, антисемитизма и идеята за мир между класите, както и ревизионизма срещу санкциите на Версайския договор, подписан след загубата на Първата световна война от Германия, наричани „Версайски позор“ или „Срамен диктат от Версай“-

беше Предател и Изменник -

и се лишаваше от всякакви права и се превръщаше автоматически във "Враг на Германския народ".

("Враг на Народа" - Враг на Системата!)

Демокрация, демокрация – но всеки, който се осмели сега да гъкне срещу актуалните Разпоредби и Указания на Европейския съюз-

е Предател и Изменник - 

и се лишава от всякакви права и се превръща автоматически във "Враг на Евроатлантическите ценности"

("Враг на Народа" - Враг на Системата Европейски съюз!)

А фактът, че същите тези актуални Разпоредби и Указания на Евопейския съюз нарушават основните принципи на същия този Европейски съюз:

демокрацията;

че още от Античността се смята, че равенството и свободата са нейни съществени характеристики;

че проява на тези принципи са равенството на всички граждани пред закона и равният достъп до властта;

че при представителната демокрация всички гласове имат еднаква тежест и не се ограничава възможността на гражданите да станат представители, а свободата на гражданите се осигурява чрез законово утвърдени права и свободи.

Това няма значение!

И какво да правим сега, когато Европейският съюз нарушава собствените си Закони, Правила и Разпоредби - по горепосочения, добре познат и изпитан от тоталитарните практики, сценарий и механизъм!

В Германия изкарах един курс – и ми направиха огромно впечатление два члена от тяхната Конституция, които бяха поставени на специално внимание, поради все още кървящите рани в германското общество, оставени от нацисткия режим: 

1: "Човешкото достойнство е ненакърнимо!"

2. "Всички граждани са равни пред Закона!"

"Достойнството на човека е неприкосновено.

Това кратко и недвусмислено изречение се съдържа в член 1 на основния германски закон. И неслучайно. По времето на националсоциализма в Германия човешкото достойнство е било без всякаква стойност: милиони хора са ставали жертва на унижения, изтезания и убийства. Точно затова в новата германска конституция човешкото достойнство е трябвало да играе централна роля."

(Интернет)

По времето на Националсоциализма в Германия - и на Болшевизма в Русия.

"Достойнството на Човека е неприкосновено!"

Кратко и недвусмислено!

Казват, но дали още си вярват - след всичко това напоследък!

"Всички са равни пред Закона!"

И всички граждани са равни пред Закона!

Дали и сега всички граждани на Европа са равни пред Закона - дълбоко се съмнявам! Попитайте тях самите - как се чувстват в това отношение, особено в контекста на актуалните събития!

 

Европо, Европо, какво става с твоите собствени Закони, Правила и Разпоредби, създадени Човечеството завинаги да отхвърли човеконенавистните тоталитарни идеологии - като Националсоциализма и Болшевизма!

Нещо прекалено очевидно и очевадно започваш да приличаш на тях и да пропагандираш, манипулираш и действаш по техния начин и тертип – така е по-лесно, нали! 

А който си позволи да не е съгласен, за кой ли път в историята: 

бива обругаван, заклеймяван и пръждосван най-безцеремонно - и изхвърлян безкомпромисно и безжалостно в отходния канал!

Като поредният "Враг на Народа" - и най-паче на Системата! 

НИКОЛАЙ РИЗОВ

1 Коментара

Нищо такова няма -

преди 10 месеца

никакви тоталитарни идеологии не са отхвърлени, напротив - днешният неолиберализъм-неотроцкизъм съчетава в себе си чертите на посочените тоталитарни идеологии, налага се с тояга и морков още от времето на Четвъртия троцкистки интернационал, базиран в САЩ. Той не допуска нито равенство, нито човешко достойнство, защото разделя всички на "избрани" (да ме прости Господ) и обслужваща ги биомаса.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.