"Има Възраждане, има проблем. Няма Възраждане, няма проблем"

https://svobodnoslovo.eu/politika/ima-vazrazhdane-ima-problem-nyama-vazrazhdane-nyama-problem/14981 SvobodnoSlovo.eu
"Има Възраждане, има проблем. Няма Възраждане, няма проблем"

"Има Възраждане, има проблем. Няма Възраждане, няма проблем"

Вече втори месец стотици членове на нашата организация от цялата страна са привиквани от ДАНС по проверка на Софийска градска прокуратура, чиято цел е да се заличи регистрацията на най-голямата запраха за управляващкие режим в страната ни - Възраждане. С рекет, заплаха и шантажи те са принуждавани да се отричат от подписите си за учредяване на Възраждане преди 6 години. Тъй като обаче това очевидно не се случва и възрожденците не се поддават на натиска, дойде и редът на ръководството.

Вчера ми връчиха призовка за разпит в понеделник в централата на ДАНС в София. Не ме е страх, но смятам да отида с адвокат, защото си спомням как преди половин години един напълно здрав физически и психически мъж реши да се "самоубие" точно в същата тази централа на ДАНС. Та адвокатът ще е като свидетел - не само за мен, но и за другите 9 човека от ръководството на Възраждане, които също са викани за разпит.

Сега да уточним - ние от Възраждане не признаваме управляващия в България режим. Не признаваме правителството, нито неговите служби, нито прокуратурата, нито съдът. Те са доказали многократно, че работят срещу българските национални интереси. Ето защо декларираме пълната си решимост да премахнем всички представители на режима в държавното и местното управление, както и да ги предадем на справедлив съд, който ще бъде създаден специално за разследване на престъпленията им.

В този момент, уважаеми сънародници, аз не искам от вас помощ. Искам друго - да се събудите, искам да се ядосате, искам да се борите за свободата си! Като начало подпишете Декларацията за независимост на българския народ, която прилагам, и я разпространете навсякъде сред вашите приятели и познати! А после ще предприемем и следващите си действия, но нека първо станем стотици хиляди!!!

Това е Кауза Възраждане! Възраждането и успехът на България могат да бъдат само общо дело!

Да живее България!

Костадин Костадинов

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.