ИЗВЪНРЕДНО: Борис Бонев заплаши ПП-ДБ

https://svobodnoslovo.eu/politika/izvanredno-boris-bonev-zaplashi-pp-db-4/138400 SvobodnoSlovo.eu
ИЗВЪНРЕДНО: Борис Бонев заплаши ПП-ДБ

Нежният лидер на „Спаси София“ и общински съветник Борис Бонев пред БНР, че „този начин на работа от моя страна приключва“, имайки предвид отношенията с „Продължаваме промяната“ и „Демократична България“, с които „Спаси София“ е в коалиция в Столичния общински съвет.

Като конкретна причина Бонев изтъкна случая със съветника Борислав Георгиев, който е от квотата на „Продължаваме промяната“ и който беше изключен от групата на коалицията, след като беше хванат да кара пиян.

Георгиев беше „златният пръст“ (31 срещу 29 гласа), натежал в четвъртък ГЕРБ, БСП, „Има такъв народ“, отцепници от „Възраждане“ и Карлос Контрера (ВМРО) да сменят ръководствата на шестте най-големи общински дружества в София.

„За „Спаси София“ е изключително неприятно, че се налага да носим отговорност и да споделяме вината за чужди грешки, направени на национално ниво (има предвид решението Георгиев да влезе в листата на коалицията за местните избори – бел. ред.), които дори не са били съгласувани и коментирани с нас.

Този начин на работа обаче от моя страна приключва. Сериозните разговори с „Продължаваме промяната – Демократична България“ за бъдещите ни взаимоотношения, за това тази коалиция как ще я бъде в Столична община, предстоят“, изтъкна Бонев.

Източник: narod.bg

 

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.