Кабинетът “Денков - Габриел” оцеля първия вот на недоверие

https://svobodnoslovo.eu/politika/kabinetat-denkov-gabriel-ocelya-parviya-vot-na-nedoverie/118401 SvobodnoSlovo.eu
Кабинетът “Денков - Габриел” оцеля първия вот на недоверие

Парламентът гласува вота на недоверие срещу правителството на Николай Денков. Вносители са трите опозиционни партии - "Възраждане", БСП и "Има такъв народ", а причината е политиката на кабинета в сектор "Енергетика".

Вотът се смята за успешен, ако за него гласуват повече от половината от всички народни представители. По-рано днес премиерът коментира пред журналисти, че аргументите за вота са "напълно измислени", а политиците "разпалват страховете на хората" с цел агитация за предстоящите местни избори.

Вчера Бойко Борисов каза, че ГЕРБ ще подкрепят правителството, същото обявиха и от ДПС. От своя страна председателят на БСП Корнелия Нинова заяви, че ако правителството оцелее, левицата веднага ще започне да събира подписи за нов вот на недоверие, който да внесе следващата седмица. Темата ще бъде националната сигурност и отбраната.

trud.bg

9 Коментара

Олеся Зеленска

преди 6 месеца

Предатели на Родината,/ са тия гласували ЗА /,ако все още я тачат и любят .. ... .Помните ли филма "Брат"? Думите на един емигрант: - .... Родината е там, където ти е задника и парите😉. Има хора, които като хамелеони сменят цвета си, само и само да са начело и да блестят в медиите. И им се плаща добре за това ..... вземат по 30 сребренника от Посолството на КенеФ и Галя Господ да е с него, с това, което прави за Родина и семейството. Някой ден наблизо ще има човек, който ще го заплюе в лицето, даже може и са го ...зашлеви с шамар. И то в присъствието на медиите от мисирки у нас

Коментирай

Червената шапчица

преди 6 месеца

Дреме ми на зарзалата...

Коментирай

Червената шапчица

преди 6 месеца

Олеся Зеленска -- тия гласували ЗА или против...

Коментирай

Bad Face

преди 6 месеца

Тази снимка от вота днес казва всичко, думите са излишни. https://i.postimg.cc/5yBCKDNr/screenshot-24.png

Коментирай

Червената шапчица

преди 6 месеца

БОЙКО, МУСТАФА, АСЕН И АЗ Народните представители очаквано отхвърлиха вота на недоверие към правителството "Денков". 143 депутатите гласуваха "против", при само 71 гласа "за".

Коментирай

Алоо

преди 6 месеца

Червена прасковке, Бойко получи факс да не влиза в залата и не беше там, за кворума се погрижи само Пеевски.

Коментирай

Червената шапчица

преди 6 месеца

Алоо, прав си. Но аз не съм казвала, че Боко е бил в залата. И аз не съм била... -- това е песничка... БОЙКО, МУСТАФА, АСЕН И АЗ - оригиналът на песента е - пенчо, станчо, атанас и аз... не си ли я слушал, алоо..

Коментирай

Червената шапчица

преди 6 месеца

Bad Face, тази снимка е трепач, кърти мивки...

Коментирай

copy - paste

преди 6 месеца

Бойко Борисов във "Фейсбук": Предложихме декларация в подкрепа на Израел --- Абе слагач, Като подкрепяш Израел, обричаш българският народ на гнева на арабите! Много си прост! Идиота в наше село в по- умен! --- Този яко го друса магнитски готов е продаде държавата трябва да го вкарат във затвор че да тръгнем малко напред!!!!!!!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.