КАКТО И ПАРАПЕТ НЯМАШЕ, ТАКА ГО НЯМА ПРОСТОТО КИРО НА СРЕЩАТА НА ПСЮИЕ В СОЛУН! НЯМА И ГО НА ВЕЧЕРЯТА, СТОЛЪТ Е ПРАЗЕН! ПАТОЛОГИЧНИ ЛЪЖЦИ!

https://svobodnoslovo.eu/politika/kakto-i-parapet-nyamashe-taka-go-nyama-prostoto-kiro-na-sreshtata-na-psyuie-v-solun-nyama-i-go-na-vecheryata-stolat-e-prazen-patologichni-lazhci/2440 SvobodnoSlovo.eu
КАКТО И ПАРАПЕТ НЯМАШЕ, ТАКА ГО НЯМА ПРОСТОТО КИРО НА СРЕЩАТА НА ПСЮИЕ В СОЛУН! НЯМА И ГО НА ВЕЧЕРЯТА, СТОЛЪТ Е ПРАЗЕН! ПАТОЛОГИЧНИ ЛЪЖЦИ!

Прочетох изявление на МС, Петков бил в Солун на среща на ПСЮИЕ (откъдето беше последната снимка с Лена Бориславова в луксозен хотел, както и видео, а и както се разбра – двамата са пътували с правителствения самолет).

Но като разглеждам снимките от там, Петков го няма!

Лидерите на Гърция, Германия, Македония, Германия, но само него го няма.

На този линк може да видите Инстаграм профила на Вучич, който се е снимал с всички и ги е тагнал, но не и Петков. И не пише Петков да е бил там.

Изредени са имената на хората, които са били, но за България и Петков не пише. Кирил Петков не се вижда и на вечерята.

Виж тук как Просто Киро го няма никъде!:

https://newsroom.consilium.europa.eu/events/20220610-president-michel-visits-greece

https://www.rts.rs/page/stories/sr/story/9/politika/4846226/vucic-solc-solun-micotakis.html?fbclid=IwAR1egxJNxQoI2loAp_2P83EG8pJ1vwi0CykkqGxYYH9uBR8QZupmBIu24fo

Както нямаше и парапет, така и Киро го няма никъде. Патологични лъжци!

afera.bg

П. П. Явор Дачков: Българският премиер не присъства на работната вечеря в Солун, както личи от това видео. Няма го и на общата снимка, на която е Генчовска с останалите премиери. Няма го и на видеото с посрещането на гостите от домакина Мицотакис. Явно Кирил Петков е имал е по-важна среща в х-л Хаят по това време:) Кадрите са от кръглата маса (работна вечеря) по време на срещата на върха на Процеса за сътрудничество в Югоизточна Европа (ПСЮИЕ), проведена на 10 юни 2022 г. в Солун.

===

И на тоя фон слугинския кризисен пиар на ДЖУРналайките, въпреки ФАКТИТЕ, пишат подобни глупости! Ами какво да каже Пресцентъра, бе, мисирки, като ги няма никъде премиер и Лена на официалното събитие и са някъде да се … плющят!:

afera.bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.