КАНДИДАТИ ЗА ЕВРОПЕЙСКА СЛАВА

https://svobodnoslovo.eu/politika/kandidati-za-evropeyska-slava/129634 SvobodnoSlovo.eu
КАНДИДАТИ ЗА ЕВРОПЕЙСКА СЛАВА

Най-вероятно възрожденската листа за евродепутати ще се води от Станислав Стоянов, на второ място Виктор Папазов/или Петър Волгин, трета - Рада Лайкова от Бундестага. Шансовете са да вкарат двама евродепутати, другите просто ще плащат и ще тикат листата напред.

Станислав Стоянов е депутат /да се отбележи този, който все пак му знае името и знае за какво е в парламента и какви каузи защитава и дори дали се е изказвал на трибуната извън процедурни въпроси/. 

Виктор Папазов, приятел с Илия Павлов/Мултигруп, ученик на Шваб, глобален млад лидер. В коментари наскоро заяви, че не трябвало да се вдига минималната работна заплата и че ИИ бил безобиден.

Рада Лайкова - българка, от десет години живееща в Германия, работеща в Бундестага, далеч от проблемите в България, но удобно приближена до Алтернатива за Германия, от която партия се очаква логистиката и парите за евровота.

Говори се, че Възраждане, тоест Костадинов пари за еврокампанията няма да дава, тя ще се поеме от кандидатите, той само ще плати едни 200 000 плаката, които членовете на партията трябва сами да разлепят. И дори да пращат снимки, че са ги залепили. Очакват финансиране на кампанията и логистична подкрепа от Германия, но немците вече са разколебани - едно от излизащите скандали в партията, второ от грубият и вулгарен език на лидера, неодобряван от други лидери на "Идентичност и демокрация".

Останалите в листата са просто пълнеж....

Гласувайте за тях, те ви говореха, че ЕС е затвор, а сега искат да влязат в управлението на този затвор. 

Наистина моля запознатите да си споделят дейността и с какво са запомнили водача на листата.

Елена Гунчева-Гривова

4 Коментара

Настапир,Криптомир,Педерасомир Педофил АНАЛниев - син на нора аналниева комунистката.

преди 1 месец

Тази седмица времето щяло да се разваля.

Коментирай

Майна

преди 1 месец

Тази не може да стъпи на малкото пръстче на Рада ...Желателно е да не правиш такива изказвания за Алтернативата ,Гунчева, а..? Щото показват и неграмотност и злоба и открито ,,глобалиска пропаганда,,. Даже нямам желания да те коментирам- ,,Разровиш ли го - ще мирише и ще вони като бунище,, ...,( Вапцаров)

Коментирай

Елена Гунчева

преди 1 месец

Майна, смени профилът и коментирай и като Червената шапчица, че някак си остава ефекта на втората обувка.....:)

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.