Кирил Петков кара сърф на Лефкада, докато ГЕРБ го чакат за лидерска среща

https://svobodnoslovo.eu/politika/kiril-petkov-kara-sarf-na-lefkada-dokato-gerb-go-chakat-za-liderska-sreshta/112367 SvobodnoSlovo.eu
Кирил Петков кара сърф на Лефкада, докато ГЕРБ го чакат за лидерска среща

Линда Петкова пусна снимка от гръцкия остров Лефкада в понеделник преди обед.

"Гледката тази сутрин", написа тя към снимка на романтичен пейзаж.

Вероятно кулинарката е там заедно със семейството си - трите си дъщери, и съпруга си - съпредседателя на ПП Кирил Петков.

На кадъра се виждат мъжки джапанки, което по-скоро потвърждава теорията, че на ваканция е и политикът.

Кирил Петков е запален сърфист, а Лефкада е раят за този спорт. Ала почивката на Петкови бави началото на лидерските разговори между ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС за сключването на споразумение, което да изглади противоречията между подкрепящите правителството партии.

Заради "морското бягство" на Петкови днес на срещата с остриетата на ГЕРБ Томислав Дончев и Десислава Атанасова в парламента от страна на ПП отиде само Лена Бориславова, която в момента дори не е народен представител.

"Не случайно срещата продължи не повече от 20 минути. За нас първо място стои въпросът за лидерска среща и подписване на споразумение, което според нас трябва да бъде коалиционно. Трябва да е ясно кой носи отговорността. На тази среща присъстваха лица, които дори нямат качеството на народни представители. За нас това беше смущаващо, защото те не могат да носят политическата отговорност. Тя се носи от лидерите, с подписи и ясни ангажименти", изтъкна председателяьт на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова. 

https://epicenter.bg/

6 Коментара

Андрей К

1 year before

Браво, Кириле, така се прави. Ай лайк юър стайл.!

Коментирай

Червената шапчица

1 year before

Андрей К, лена бориславова ти праща поздрави, прегръдки и цунки. Каза, че си голям…

Коментирай

copy - paste

1 year before

Британското разузнаване: Украйна си е върнала територия, окупирана през 2014 г., за първи път след руската инвазия

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.