Кирил Петков лъже като стар индиец на развален български в студиото на БТВ!

https://svobodnoslovo.eu/politika/kiril-petkov-lazhe-kato-star-indiec-na-razvalen-balgarski-v-studioto-na-btv/116411 SvobodnoSlovo.eu
Кирил Петков лъже като стар индиец на развален български в студиото на БТВ!

Кирил Петков лъже като стар индиец на развален български в студиото на БТВ! Не познавал и никога не бил се срещал с Борисов и Алексей Петров въпреки, че Денков официално обяви, че е номиниран преди въпросната среща в манастира.

За нея потвърди и самият Борисов, а случайникът Петков плямпа за еврозоната и забележете за "идеология на просвета"! Постоянно обяснява как щял да "постигне" закони. Време е да бъде освидетелстван. 

Изчезни от живота ни измамник жалък!

Страхил Ангелов

6 Коментара

Червената шапчица

преди 8 месеца

Кирил Петков не лъже. Просто Киро е с налудничав поглед, както обикновено, очите му светят кристално, плещи абсолютни глупости, нелепи глупости, кретенски глупости и изобщо тотални глупости. Простото Киро трябва да е на друго място, където се разхождат с ризи. Знаете какви ризи. --- С половин мозъчна клетка, толкова.

Коментирай

Червената шапчица

преди 8 месеца

Eдна жена разказва на приятелка: - Излязохме по женски, подивяхме малко, а на сутринтаааа... махмурлук страшен! Цепи ме главата, върти ми се всичко, хем пресъхнала, хем ми се гаддииии... - И квооо? - Амии, мъжа ми ми даде три хапчета. После отиде до магазина, сготви много яко шкембе и докато не се освестих, думичка не обели! - А после какво каза? - После седна до мен и със спокоен глас каза: "Ето така се прави! А не да крещиш цял ден - Говедо! Пияница! А, мъчи се сега!!!"

Коментирай

Мишо

преди 8 месеца

Макар, че не е Дърт ЦИГАНИН, все пак Киро ПРОСТИЯ е ЦИГАНИН. РОМЪТ е за ПИЕНЕ - ЦИГАНИНЪТ е за БИЕНЕ!

Коментирай

moitoi

преди 8 месеца

На Цанов Алексей П. е казал да НЕ разследва МАШИНКИТЕ за ИЗБОРИТЕ Защото....!!! Та КОГО ИЗБРАХА МАШИНКИТЕ??? Ах гиди МАНГО ПЕТКО...!!!

Коментирай

Бахой

преди 8 месеца

Я не обиждайте индийците!Наш киро си е прост миндянин!

Коментирай

Асен

преди 8 месеца

Орка, мръсна гад за затвора си. Там знаят какво да те правят....,

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.