Кирил Петков с охрана от НСО към плажуващ на "Корал": Капут и тъпак

https://svobodnoslovo.eu/politika/kiril-petkov-s-ohrana-ot-nso-kam-plazhuvasht-na-koral-kaput-i-tapak/114783 SvobodnoSlovo.eu
Кирил Петков с охрана от НСО към плажуващ на "Корал": Капут и тъпак

Русев споделя, че е казал в очите на Петков, че е предател и не е направил нищо за природата на България, за пясъчните дюни, за горите и т.н.

Пореден скандал е сътворил Кирил Петков на плажа на къмпинг "Корал".

Това става ясно от публикация на природозащитника Атанас Русев от фейсбук групата "Да запазим Корал".

Русев споделя, че е казал в очите на Петков, че е предател и не е направил нищо за природата на България, за пясъчните дюни, за горите и т.н., а бившият премиер му отвърнал, че е капут и тъпак.

Ето какво четем в поста на Атанас Русев: 

"Днес съм доволен, защото изпълних гражданския си дълг. На плажа видях кирил петков и отидох, и му казах в очите, че е ПРЕДАТЕЛ. Че не направи абсолютно нищо за Природата на България, за пясъчните дюни, за горите, за това че изпра и стана неделима част от онези, срещу които протестирахме години наред и наричахме мафия по протестите... На което той отвърна, че съм капут и тъпак. Толкова си може. По-натам няма да пресъздавам "разговора" с този самозабравил се наглец (под надзора на гардовете му от НСО), но изобщо не мога да проумея как подобен някога е бил премиер на България.

(снимката е от плаж Корал през пролетта, БЕЗ кирил петков на нея ...)

В коментарите под поста става въпрос, че Кирил Петков е обявил преди време, че се е отказал от охраната на НС.

В завързалата се дискусия потребител обяснява, че "По закона за НСО лицата, заемали длъжностите председател на Народното събрание или министър-председател, се пазят до 4 години след освобождаването им от длъжност. През октомври служебният кабинет предложи промяна, с която този срок се съкращава, и въпреки това, Кирил Петков попада в списъка със задължително охраняваните лица.

По негови думи - Петков се бил отказал от охрана на НСО, но продължавал да ползва превоз и шофьори на НСО. Шофьорите на НСО са охранители, а не просто шофьори. Освен това, на думите на Кирил Петков не може да се вярва изобщо, защото е доказан лъжец и предател."

По-надолу Атанас Русев обяснява, че нарочно е попитал гарда дали е от НСО и получил утвърдителен отговор:

"Нарочно попитах гарда дали е от НСО и той каза ДА, от НСО съм, имаше и още един, със синя тениска, който дойде от другата страна на 10-на метра. Та този от НСО ме помоли да се махна. По закон му се полага НСО, като бивш премиер. Те си ходят заедно на плаж..."

На въпрос на друг потребител защо не ги е снимал, Русев отговаря:

"За кво и за чии? Те какви са, че да ги снимам? Не съм отишъл там да правя шоу и скандали, а да му кажа истината в очите. Щото толкова е нагазил лука, че изобщо не може да се погледне отстрани. Живее си в измисления свят, че всичко е ок и че той е велик..."

А на изразеното съжаление, че няма видео от случката Атанас Русев коментира:

"Напротив. Дори чудесно. Видеото щеше да е повод да кажат че всичко е нагласено и москва е на корал..."

epicenter.bg

5 Коментара

Олеся Зеленска

10 months before

Интересно щеше да е, ако т.н чичо Петко бе ползвал капут преди години, когато е зачевал 'арвардския" тъпак. Дали нашенският Джон Траволта щеше да е толкоз умен и красиФ

Коментирай

Настапир Аналниев

10 months before

Господин , Русев , няма място за чудене , защото циганина киро-мангала парапетков лъже като циганин и е нагъл като мангал ,защото си е чист циганин и мангал .Между другото , по-голям капут и тъпак от него няма , да не говорим за огромната му комплексарщина.

Коментирай

#koй

10 months before

въртоглав е,но си има хора които си го харесват

Коментирай

#koй

10 months before

въртоглав е,но си има хора които си го харесват

Коментирай

Глас от народо

10 months before

Златинът Русев да живей.Защото отишла и ,казал на К.П.,че е предател. Да ви и ,природо защитници.Защо не отиде да види какъв катун са спретнали онези откачалки от бялото братство над старата хижа Рибни езера.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.