КИРО ПРОСТОТО ЗАГУБИ МАЧА С 0 : 100. СЛАВИ ТРИФОНОВ ВЕЧЕ РИТА САМ МАЧА НА ПРАЗНА ВРАТА!

https://svobodnoslovo.eu/politika/kiro-prostoto-zagubi-macha-s-0-100-slavi-trifonov-veche-rita-sam-macha-na-prazna-vrata/2442 SvobodnoSlovo.eu
КИРО ПРОСТОТО ЗАГУБИ МАЧА С 0 : 100. СЛАВИ ТРИФОНОВ ВЕЧЕ РИТА САМ МАЧА НА ПРАЗНА ВРАТА!

Слави бил записал Киро в телефона си като „Kiro Petkov – Пробиотик“.

Киро Простото загуби мача с 0:100. Слави Трифонов вече рита сам мача на празна врата!

Отчаяните опорки на „Капитал“ как атакували слугата на Прокопиев няма да реанимират гниещия политически труп.

Киро лежи заровен на 100 метра под дъното на 11 километровата Марианска падина в политиката.

В месинговия ковчег на Киро #Простото завинаги ще остане и скелета на шумната, малобройна, моралноразложена агитка градско-селски либерали и спонсора им.

Николай Бареков

П.П. Явор Дачков: Константин Вълков винаги ли е толкова неадекватен и маниерен? Не съм го слушал досега. Задава абсурдни въпроси, а точно сега е важно да се чуе Слави Трифонов.

П.П. Веселина Томова: Когато насреща ти стои „журналист“, който се изживява като апологет на властта на ПростотоКиро и не крие десносектанщината си, въпреки уж манкирането и като уж интелигентност, се получава така. Нелепо интервю. Интервю, което можеше да бъде съвсем различно, ако не си отишъл за да изпълниш опорните точки на прокопиевци, а за да бръкнеш в душата на Слави и да го покажеш такъв, какъвто крие зад бронята си. Затова обаче се иска характер, а не слугинаж. Изключително бездарен интервюиращ.

afera.bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.