Ключов парламентарен ден. ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ се надцакват. Кой ще направи първият ход?

https://svobodnoslovo.eu/politika/klyuchov-parlamentaren-den-gerb-sds-i-pp-db-se-nadcakvat-koy-shte-napravi-parviyat-hod/129925 SvobodnoSlovo.eu
Ключов парламентарен ден. ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ се надцакват. Кой ще направи първият ход?

От ГЕРБ му продължават да очакват извинение. Не са готови нито да заменят Габриел като министър-председател, нито да водят разговори за кабинет с Асен Василев като финансов министър. От ГЕРБ-СДС изпратиха и писмена позиция до ПП-ДБ с призив „Вие сте на хо

Ключов парламентарен ден.

Ще внесели в залата Мария Габриел проекто-кабинет2

Крайният срок за първия мандат, определен от Бойко Борисов, изтича днес. От партията му продължават да очакват извинение. Не са готови нито да заменят Габриел като министър-председател, нито да водят разговори за кабинет с Асен Василев като финансов министър. От ГЕРБ-СДС изпратиха и писмена позиция до ПП-ДБ с призив „Вие сте на ход!“.

Докато от партията на Кирил Петков запазиха мълчание в парламента, премиерът в оставка Николай Денков коментира от Брюксел, че продължават да държат на това Василев да е начело на финансовото ведомство в бъдещ кабинет. Готови са на разговори с ГЕРБ-СДС, стига от партията на Борисов да ги поканят за такива, уточни Денков. Писмената си позиция завършиха със същия призив като ГЕРБ – „Вие сте на ход!“.

Епицентър 

3 Коментара

Марчо Спасов

преди 3 седмици

Вземете се бе, вземете се! Еднакви сте. Все ОПГ- едните мутри, другите мошеници... А и "демократичните" ни и "обективни" медии ни убеждават, че "народът (кой народ?!) не искал избори, а да продължи "стабилността" на управлението на сглобката от айдуци (сиреч кражбите)! Кой народ "не иска" избори?! Сигурно твърдите ядра (около 1 милион) на айдуците от сглобката... А останалите 4 милиона някой пита ли ги?!

Коментирай

Мишо

преди 3 седмици

Отрепки....сър!

Коментирай

оня с коня

преди 3 седмици

"Един разстрел е по-добър от 100 закона срещу корупцията"/китайска мъдрост/...за нашия случай ще са достатъчно и няколко пълнителя!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.