Кметът на Стара Загора обвини кабинета Денков в лицемерие и двоен стандарт! Дават 1 милиард за Топлофикация София, а захвърлиха Марица – Изток

https://svobodnoslovo.eu/politika/kmetat-na-stara-zagora-obvini-kabineta-denkov-v-licemerie-i-dvoen-standart-davat-1-miliard-za-toplofikaciya-sofiya-a-zahvarliha-marica-iztok/130416 SvobodnoSlovo.eu
Кметът на Стара Загора обвини кабинета Денков в лицемерие и двоен стандарт! Дават 1 милиард за Топлофикация София, а захвърлиха Марица – Изток

“Поредното “чудесно” решение”, така иронизира кметът на енергийното сърце на България Стара Загора Живко Тодоров безумието на Денков да хвърлят един милиард за дълговете на софийското парно, дълго след като парламентът им гласува оставката. Буквално в 125 минута – много след редовното време и продълженията.

Имат ли моралното право Сглобките да загробват с дълг цяла България заради безумното управление на Топлофикация – София, чийто принципал е Общината с кмет от ПП – ДБ Васил Терзиев? Това питат граждани от цяла България и се бунтуват срещу измамниците от Промяната, които до последно харчат идиотски и по следваща измамна схема нашите пари в катастрофиралата заради тях българска енергетика.

“Всички ще платим дълговете на “Топлофикация София”. А иначе говорят, че не можело да помагаме на “Марица-Изток”. Лицемерие и двоен стандарт!”, заключава Живко Тодоров.

В коментар конституционалистът д-р Борислав Цеков също призова правителството дълбоко в оставка да спре да взима решения, застрашаващи националния интерес и държавното имущество.

“Национално-отговорните политически сили трябва да поискат правителството на Денков да преустанови незабавно всякави назначения, сделки, поръчки и стратегически решения. Това е правителство в оставка, лишено от парламентарно доверие, и то следва да се грижи само за текущите управленски въпроси. Но най-важното е да се извърши всестранна ревизия на това правителство. Сделка по сделка, разход по разход, назначение по назначение. България трябва да започне на чисто след шарлатанията.”

bnews.bg

3 Коментара

оня с коня

преди 1 месец

"...България трябва да започне на чисто след шарлатанията.”...а шарлатаните да бъдат въдворени да чукат камъни на о-в Персин до живот!

Коментирай

гошо

преди 1 месец

Да не забрявяме и Тиквун.

Коментирай

BLIMAN

преди 1 месец

..Не мислете, че парите ще отидат за покриване на дълговете на Топлофикация...? Въпросът е пак политически, ще ги получат собствениците на водноелектрическите, топлоелектричските централи, и предприятията на Ковачки, които не са получавали пари още от 2015 год....за да са сигурни тези пари е необходимо да бъдат внесени в някакъв фонд и то така, че хората да вярват, че се прави нещо за тях...? Пълна измама на гаднярите от ПП-ДБ и на изродливеца Денков.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.