КОАЛИЦИЯ "РОГА И КОПИТА"

https://svobodnoslovo.eu/politika/koaliciya-roga-i-kopita/2476 SvobodnoSlovo.eu
КОАЛИЦИЯ "РОГА И КОПИТА"

Никой от нас не се съмнява, че управлението на България е либерална работа. Иновативните действия и мислене на новите управляващи в началото ни шокираха, а днес ни хвърлят в потрес как допуснахме такива хора във властта.

Държавата се тресе, като последните няколко дена трусовете стигнаха 7-8 степен по скалата Клинтън в политиката. Освен бруталните семейни нападки между ИТН и ПП, на народа му беше представено и друго, по-пикантно зрелище. Не искаме да вярваме, но излезе видео, на което видимо приличащи на Петков и Бориславова люде се качват в уютно гнездо, като приличащият на премиер подкрепя изотзаде /както би казала Караянчева/ началника на политическия си кабинет.

Няма лошо, човещина. Само да напомня, че Клинтън и доста други негови колеги за ей такива неща завинаги приключиха политиката. А като сложим и рогата на един заместник във висшия законодателен орган, нещата придобиват пошъл и вулгарен вкус.

В политиката трябва да има морал - и личен, и политически, и обществен. Аз не мога да повярвам на човек, мамещ в очите жена си и трите си деца, че няма да мами и народа си. И той на практика доказа това. Неприемливо е да има извънбрачни отношения, но още по-неприемливо е по половопартиен признак да назначаваш любовница на тлъст хонорар в подопечна ти банка и за шеф на кабинета ти, като оставяш впечатлението, че държавата се управлява от нея. Неприемливо е и да си такова чифтокопитно, че да допуснеш в такъв рисков момент от кариерата ти да те хванат буквално по бели гащи.

И от добро сърце - няколко препоръки - да проверят в гугъл какво означава прелюбодейство, използване на властта за лични цели и последици от евентуален развод /имуществени, там най-много боли/. А Петков да си прецени нрава на съпругата и ако е по-барутлия жената, да мине в нелегалност и да си праща оставката по бял пощенски гълъб или ЕКОНТ.

На негово място бих приела видеото като предупреждение. Който го е пуснал, явно си е направил труда да се снабди с доста компромати. Тоест, не е изключено да е поредица в стил 18+. И за да се допусне това нещо да излезе по медиите, означава само едно - от американското посолство са вдигнали чадъра над него.

Разбира се, може и да е фейк. Но това означава, че някой някъде е тръгнал на лов. А в политиката жертвата обикновено е обречена.

Вземете си пуканки....

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.