КОГА ЩЕ ПРЕСТАНАТ АДСКИТЕ ЖЕГИ

https://svobodnoslovo.eu/politika/koga-shte-prestanat-adskite-zhegi/113700 SvobodnoSlovo.eu
КОГА ЩЕ ПРЕСТАНАТ АДСКИТЕ ЖЕГИ

 

Хора, преди известен брой години открих в себе си пророчески дар. Той и днес ми говори кога ще се преустановят "климатичните изменения", "непоносимите жеги", "температурните рекорди", "горските пожари". И даже земетресенията с център на дълбочина по-малка от 12 -15 километра.

Искате ли да узнаете какво вещае моят пророчески дар?

Всичко ще се нормализира, когато руска бомба падне върху инсталацията Haarp в Аляска.

Милена Върбанова

7 Коментара

rusnak

преди 9 месеца

Удари по Аляска няма да има, защото трябва да е чиста когато си я приберем, за да може и индианците също да са щастливи като нашите буряти и чукчи.

Коментирай

t_ab

преди 9 месеца

Уважавам мнението ви по други въпроси, но между чул съм, подозирам и неща подкрепени с факти, има голяма разлика.

Коментирай

Синята барета

преди 9 месеца

Ел Ниньо е виновникът. Е, и някой си играе с климатичното куфарче. Тук жегата идвала от Сахара, а в Аризона, Лос Анджелис и Тексас откъде идва? Приятелка от Меса, Аризона ми каза, че и се е разтопила подметката на сандала, докато е пресичала улицата. В Канада в момента има регистрирани 800 пожара. Но !! И това ще отмине.

Коментирай

Един от многото

преди 9 месеца

Уважаема госпожо Върбанова, Нали знаете от "Осанна до разпни го". Вашият случай е подобен. Този Горе обаче ще си свърши работата. Горко им на слугите на сатаната.

Коментирай

Синята барета

преди 9 месеца

Госпожо Върбанова, бе вярвайте на ушите си, а на очите си. Просто сложете един термометър на вън, на сянка, на около 2 м от земята. Такива температури има всяко лято.

Коментирай

Лакота

преди 9 месеца

Г-жо Върбанова, Вие си пишете, хубаво е, че Ви критикуват. Означава, че мислят. Е, някои наивно, други не...но нейсе... Знаете ли, не са важни тези, които пишат, критикувайки, а тези, които мълчат, но четат. И ...ще Ви разкрия една тайна, опасни са...защото никой не им знае бройката. Откъде научих това ли- ами от един филм за ФБР. Странно...

Коментирай

Мина

преди 9 месеца

И на мен извънземните от галактическата федерация ми изпращат подобни канализирани съобщения: Налага се да оправдаят “климатичните” заключвания, затова използват откраднатите трудове на българина Тесла(споминал се от естествена смърт), да избият п@рдящите крави и земеделската продукция, останалото е за конспиратори- чиито теории се материализираха. Имат още един хаарп- в Норвегия.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.