КОГАТО НЕ ТЕ СПИРАТ НИТО АКЪЛ, НИТО ОБРАЗОВАНИЕ

https://svobodnoslovo.eu/politika/kogato-ne-te-spirat-nito-akal-nito-obrazovanie/17053 SvobodnoSlovo.eu
КОГАТО НЕ ТЕ СПИРАТ НИТО АКЪЛ, НИТО ОБРАЗОВАНИЕ

Много е лошо, когато направиш гаф, да влошиш още повече нещата, като направиш нов гаф, за да замажеш предишния. Разбирам от медиите, че при използване на СРС всъщност са разследвали някаква фирма, а по случайност са прикачили ген. Стойков и Президента. И това го казва прокурор!!!

Явно в Симеоново НПК и ЗСРС не се учат. Да припомним НПК: Доказателствена сила на данните, получени при използване на специалните разузнавателни средства

Чл. 177. (1) (Изм. - ДВ, бр. 32 от 2010 г., в сила от 28.05.2010 г.) Обвинението и присъдата не могат да се основават само на данните от специалните разузнавателни средства.

(2) В наказателното производство не могат да се ползват резултати, получени извън направеното искане по чл. 173, освен ако не съдържат данни за друго тежко умишлено престъпление по чл. 172, ал. 2.

Тоест, Гешевият не може да използва тези данни, които престъпно разгласи. Те не са събрани по повод искането по чл.173 НПК, тъй като явно е касаело нещо друго. Всъщност само ако има данни за тежко умишлено престъпление, могат да се съхраняват и използват подобни данни.

А Гешевият разгласи "престъпни данни" за втори трудов договор. Който никой не е крил и ако беше щракнал върху медиите, щеше да разбере същото.

Много е лошо като нямаш нито акъл, нито образование. А още по-лошо е, когато имаш някаква диплома и си въобразяваш, че знаеш нещо. А най-лошото е да си мислиш, че си недосегаем и ненаказуем!

Но понякога животът поднася изненади!

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.