Корнелия се погрижи да задлъжнеем, а след това и за събирачите на дългове!

https://svobodnoslovo.eu/politika/korneliya-se-pogrizhi-da-zadlazhneem-a-sled-tova-i-za-sabirachite-na-dalgove/3977 SvobodnoSlovo.eu
Корнелия се погрижи да задлъжнеем, а след това и за събирачите на дългове!

Ето и Корнелия не се отказва да се грижи за българите! На фона на растяща инфлация, високи цени, война и задаващи се фалити, Корнелия реши да се погрижи за събирачите на дългове, които галено нарича колекторски фирми!

И как да не се зарадва човек на грижите на Корнелия, която на фона на цялата мизерия е намерила време да се погрижи и за дълговете и заемите на българите и вместо да преследва тези, които тормозят отрудените хора, Корнелия им направи закон! Закон по който да ни грабят и тормозят законно!

Така де, все пак и грабежът трябва да е деМоничен, пардон, деМократичен! Вместо такива събирачи на дългове да бъдат преследвани от закона и наказвани, Корнелия ги узакони и вероятно за това е получила подобаващи стимули, защото този бизнес е безграничен!

Скоро всички ще сме под ударите на колекторите, защото, за да оцелеем ще се налага да теглим все повече и все повече заеми, които няма да можем да обслужваме, защото мислещи като Корнелия политици, превърнаха в работещи бедняци българите! А иначе съвсем социално скочиха цените на парното, водата, бензина, и...всичко, всичко.

Вчера един човек ми показа 50 лева и тъжно заяви това са новите 20 лева, а съвсем скоро ще бъдат новите 10 лева! Сиреч, тези които не са разбрали социалното "благополучие", до което ни доведоха Корнелия ни доведе до там, че това, което сме пазарували за 20 лева вече ни струва 50 лева! Нарича се инфлация, обедняване и голямо задлъжняване!

Иначе казано, Корнелия се погрижи да задлъжнеем, а след това и за събирачите на дългове! Спете спокойно каза тя, колекторите няма да ни притесняват докато спим! Колко е благородна Корнелия!?

Димитър Байрактаров

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.