Костадин Костадинов: Урсулът си е такъв, Манфред и то не пада по-долу

https://svobodnoslovo.eu/politika/kostadin-kostadinov-ursulat-si-e-takav-manfred-i-to-ne-pada-po-dolu/135071 SvobodnoSlovo.eu
Костадин Костадинов: Урсулът си е такъв, Манфред и то не пада по-долу

"Вчера Урсула фон дер Лайнен и Манфред Вебер, драги гости на събитие на ГЕРБ в Пловдив, за пореден път са споменали "Възраждане" като заплаха за Европа. Това ме принуждава на свой ред за пореден път да напомня, че по-голяма заплаха за Европа от политиките на Европейския съюз и неговите ръководители няма. Да не говорим, че е изключително грубо, арогантно и невъзпитано да дойдеш в една страна и да почнеш да хулиш и ругаеш нейните граждани. Но Урсулът си е такъв, Манфред и то не пада по-долу.

Нищо. Другата седмица ние ще отидем на гости на Урсулът и Манфред в Брюксел. Тогава ще е наш ред да говорим. И не само да говорим, а и да действаме, заедно с нашите съмишленици от другите европейски държави.", коментира Костадинов в социалната мрежа "Фейсбук".

cross

6 Коментара

Блага

4 months before

Само Възраждане!

Коментирай

Заплахата

4 months before

За това ,, змийско гнездо,, е обединението на хората. Глас за Възраждане= Глас за Родината= Глас за Света на човеците

Коментирай

Глас от народо

4 months before

Много е късопаметен тоз български народ. И най-вече иска някой да го оправи без той да участва. Българи ,опомнете се не гласувайте за поредният политически въжеиграч. Излизането на страната от ЕС и НАТО наистина ще бъде нова национална катастрофа. А този политически мошеник ще бъде заклеймен наред с Жоро тарабата и с Тодор Христов Живков като един от най-отвратителният национален нихилист и предател.

Коментирай

Майна

4 months before

Разбира се, че ще гласувам за Възраждане!

Коментирай

Иванов2

4 months before

То и Костадинов си е такъв - на думи густо, на дела йок. По-лесно е днес да правиш разбор на гостуването, вместо вчера да отправиш призив за достойно посрещане на гостите. В Брюксел ще съм лъв (вЕрвайте ми), а в Пловдив - мишка. Жалко, защото в партията наистина има достойни хора, но Костадинов не е от тях. Поне за мен.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.