Костадинов: Дори да се състави правителство, то ще доведе до още по-негативни последици

https://svobodnoslovo.eu/politika/kostadinov-dori-da-se-sastavi-pravitelstvo-to-shte-dovede-do-oshte-po-negativni-posledici/110126 SvobodnoSlovo.eu
Костадинов: Дори да се състави правителство, то ще доведе до още по-негативни последици

Лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов определи като несериозно и безотговорно поведението на ГЕРБ-СДС в първия мандат за съставяне на правителство.

"Според мен няма да има правителство, но дори и да се състави такова на инат, на въпреки, само, защото така са ни казали от американското посолство, само ще доведе до още по-негативни последици за България", каза Костадинов пред медиите.

"Видяхме какво стана последния път, когато се състави поредният евроатлантически буламач. 12 млрд. кредит обсъждаме в момента само за тази година в бюджета. За следващата година - между 10 и 15 млрд. Това е цената, която плащаме за 7 месеца некадърно импотентно управление на Кирил Петков. Трябва ли сега пак да я плащаме само и само да има редовно правителство...", допълни още той.

trud.bg

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.