Костадинов: Какво правят Асен Василев и Мария Габриел в ЦИК с английския посланик?

https://svobodnoslovo.eu/politika/kostadinov-kakvo-pravyat-asen-vasilev-i-mariya-gabriel-v-cik-s-angliyskiya-poslanik/115634 SvobodnoSlovo.eu
Костадинов: Какво правят Асен Василев и Мария Габриел в ЦИК с английския посланик?

Английският посланик е бил поканен от Асен Василев и Мария Габриел в ЦИК, за да обсъдят изборния процес. Присъствието на чужд посланик в Централната избирателна комисия е грубо вмешателство във вътрешните работи на страната ни. Да не говорим, че е скандално, това че посланикът е поканен от министри от американското правителство, представено като български кабинет.

Призоваваме Мария Габриел и Асен Василев незабавно да информират българския народ какво се е обсъждало на тази среща в ЦИК заедно с чужд посланик. В случай, че те не информират обществеността за обсъжданото на срещата, ние от „Възраждане“ ще пуснем сигнал до ДАНС и Прокуратурата. Ние знаем какво се е обсъждало на срещата.

Марионетното правителство, без дори да се крие, съгласува всичко с Посолството и тук въпросът вече е - има ли Посолство, което не се меси във вътрешните работи на страната ни?

Колониалният американски режим, наречен българско правителство, с всеки изминал ден превръща страната ни в колониална територия и ни унищожава с бързи темпове. Време е сглобката да се разглоби и правителството да подаде оставка. 

Призовавам всички български граждани да излязат да гласуват по съвест на предстоящите Местни избори, за да им развалим сметките и да си върнем страната. Само, ако не могат да предвидят избирателната активност, няма да могат да манипулират изборния резултат. Решението е да гласувате, уважаеми сънародници.

Евроком 

6 Коментара

Дида Иванова

10 months before

А ти Костадинов , освен да ни информираш какво правиш? За референдума питам, за сглобката питам, за протести на Възраждане питам? От Варна съм и не те чувам!

Коментирай

Иванов

10 months before

Какво да направи Костадинов, чудеса ли, в една колония, в която правителствата са едно след друго проамерикански. При това си имаме четири военни бази, които със сигурност ни пазят, пък наемните убийци, както е видно никой не ги притеснява. Освен това такъв ерудиран посланик досега не са ни изпращали, така че ние да си дремем, пък Коцето да се бори вместо нас. Аман от доказани дебили.

Коментирай

Да, бе

10 months before

Обяснение няма да получите, затова направо в ДАНС и в прокуратурата за държавна измяна.

Коментирай

Ивайло Кирков

10 months before

Това за Референдума (във втория коментар) е много точно казано. Защото Референдумът срещу еврото е най-важният въпрос за България - ако Референдумът се провали, вече почти нищо няма да има значение! А Костадинов се умълча - няма протести, няма митинги на стотиците хиляди измамени, които той обещаваше да организира. Нищо - само скача от нова тема към още по-нова тема. Но още веднъж - ако провали Референдума - не съм сигурен колко от нас биха гласували пак за него. Даже си мисля, че Конституционният Съд ще се произнесе за Референдума СЛЕД местните избори - за да нямат възможност разочарованите от Възраждане да реагират съответно и да оттеглят гласовете си от Костадинов.

Коментирай

Жоро

10 months before

Бегай бе папагал ,нищо не става от теб ,плямпало.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.