Костадинов разкри виновниците за бягството на Елена Гунчева

https://svobodnoslovo.eu/politika/kostadinov-razkri-vinovnicite-za-byagstvoto-na-elena-guncheva/2271 SvobodnoSlovo.eu
Костадинов разкри виновниците за бягството на Елена Гунчева

Той посочва, че отцепничката е преживяла катарзис

По повод изненадващото отцепване на Елена Гунчева от редиците на „Възраждане“, лидерът на партията Костадин Костадинов написа пост в социалните мрежи.

Припомняме, че Гунчева отправи тежки обвинения, изброявайки причините, довели до решението й като се започне от проблеми с пиара, забрана за медийни изяви, хаотичната законодателна дейност и кадровата политика на партията, която определи като искане на лидера за верни, а не умни и мислещи.

Костадинов също не пропусна да отвърне на удара. Той също го направи с пост в социалните мрежи.

Както вече стана ясно, вчера се оформи нова коалиция в Народното събрание – ПП, ДПС, ДБ и ГЕРБ.

Въпросната коалиция прие вдигането на ветото над преговорния процес с Македония, което трябва да се обсъжда в Народното събрание.

По отношение на отцеплението на Гунчева, Костадинов пише, че е изживяла катарзис по темата на организацията и политиката им. Той отбелязва, че дори и за слепците е ясно защо се случва това.

Костадинов обаче е категоричен, че това няма да ги спре да защитят позицията на България в НС, нито пък ще спре партията му да управлява страната самостоятелно.

В заключение посочва, че клеветите и атаките срещу тях им дават все повече сили.

blitz.bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.