Костадинов: В неделя в 10:00 ще бъда в Руската Църква

https://svobodnoslovo.eu/politika/kostadinov-v-nedelya-v-1000-shte-bada-v-ruskata-carkva/116993 SvobodnoSlovo.eu
Костадинов: В неделя в 10:00 ще бъда в Руската Църква

"Вчера управляващият американски режим в България реши да изгони свещениците от руската църква в София. Един от тях е и настоятелят на подворието на Руската патриаршия. За незапознатите да поясня - това е посланикът на Руската патриаршия. Желанието на американските подлоги е да накарат Русия да стори същото с настоятеля на Българската патриаршия в Москва и така руската и българската църква да скъсат отношения помежду си."

Това написа лидерът на "Възраждане" Костадин Костадиов в социалната мрежа фейсбук.

"Свещениците буквално са изхвърлени от държавата ни - само за няколко часа, със затворнически бус. Извършеното страшно много напомня на подобни случки, вършени от духовните бащи на сегашните американски подлоги, турските еничари", допълва Костадиов.

"Досега не съм влизал в руската църква. Не знам и дали ще мога вече, защото разбирам, че ще се затваря. Като вярващ човек обаче, и като свободен и независим българин ще отида в неделя в 10 ч. на служба в руската църква в София, дори и да не е отворена. Не призовавам никого да идва, защото това е нещо, което всеки сам си решава за себе си. Този пореден срам и позор, който ни лепнаха американските марионетки, ще ни тежи дълго на душите и сърцата. Самото съществуване на американското правителство в София е обида за българския народ", посочва лидерът на "Възраждане".

Труд 

8 Коментара

Глас от народо

преди 2 месеца

Доктор Костя да живей. Той като Джингибито ве.

Коментирай

Варненец

преди 2 месеца

Вчера бяхте на 500 метра от там и все едно нищо. Айде да не правиш хората на улави. И не,че се заяждам ама кой точно чакаш да ти отвори храма?

Коментирай

възмездие

преди 2 месеца

България е създадена и съществува по волята на Русия, която е дала 200 000 убити за нашето освобождение от турско робство. и винаги след това, когато нашите неблагодарни и алчни управници са й обръщали гръб, сме губили територии... И вече е видно, че тези безмозъчни управници вече ни докараха до етапа на пълното ни заличаване от географската карта...

Коментирай

Абе, варненец,

преди 2 месеца

можеш ли да четеш с разбиране? Присъствието пред църквата нищо, че не е отворена е своеобразен протест и съм сигурен, че много хора ще отидат. Иначе от километри ти личи, че се заяждаш.

Коментирай

Иванов

преди 2 месеца

И ако някой от БСП се появи в неделя пред църквата, например Корнелката , ще бъде чудо и приказ. Как не разбира тоя народ, тези Софианци, че всичко , което се прави от скоро има за цел да ни довършат окончателно. Кенет Мартен е прочут специалист, който е пратен у нас не случайно. Събитията бързат, а Янките искат да изпреварят нашето съсипване още по- бързо. А има толкова заблудени български глави, толкова зомбирани и безхаберни типове, че малкото разум, който се проявява и тук, просто не се вижда.

Коментирай

Глас от народо

преди 2 месеца

Братци,веднага прошение до В.В.Путин. Да изпрати витязи да ни отърват от ЕС и НАТО. Костя доктор,поведи народо.От написаното от форумците по-горе е видно,че има още здрави сили сред народо. Има кой и да пази изедниците у Белене. Кои да траажи сметка на народните предателе. Не щем вече банани сакаме свобода. Вечна дружба,вечна дружба,урааа..

Коментирай

Глас от народо

преди 2 месеца

И Возмездие,не са ти точни данните. Не 200 000 иляди 400 000 иляди са дали жертви братята рушняци.

Коментирай

Глас от народо

преди 2 месеца

Малце сум прозд, амъ бимааму!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.