Коварните номера на Кирил Петков заформиха грандиозен скандал

https://svobodnoslovo.eu/politika/kovarnite-nomera-na-kiril-petkov-zaformiha-grandiozen-skandal/2278 SvobodnoSlovo.eu
Коварните номера на Кирил Петков заформиха грандиозен скандал

Оказа се, че води двойствена политика

Оказва се, че сваленият от власт премиер Кирил Петков е разпоредил на Външната парламентарна комисия да не се събира на извънредно заседание по въпроса за френското предложение за РСМ.

Нещо повече – той направо е заповядал на Венцислава Любенова, която председателства ключовата комисия да не изготвя доклад по стратегическия въпрос за падането на ветото за приемането на РСМ в Евросъюза.

След това разпореждане Любенова останала недостъпна за колегите си и журналистите, и дори изключила мобилния си телефон.

Това действие на Кирил Петков за пореден път доказва, че води двойствена политика, изтъкана от лъжи не само в страната ни, а и в Брюксел и Вашингтон по въпроса за РСМ.

Проваленият премиер продължава с погазването на Конституцията ни, тъй като правителството му трябваше да разгледа френското предложение и да изготви свое решение, което да внесе в парламента, вместо да пробутва този казус на външната комисия.

Освен това Петков многократно хвърляше обвинения върху ДПС и ГЕРБ, определяйки ги като проводници на Кремъл по темата с позицията им за РСМ.

Най-остра бе критиката му към ДПС. В същото време постъпките му говорят за абсолютно лицемерие.

blitz.bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.