Кой те ебава за слива, бе, кретен?!

https://svobodnoslovo.eu/politika/koy-te-ebava-za-sliva-be-kreten/3045 SvobodnoSlovo.eu
Кой те ебава за слива, бе, кретен?!

Простото Киро пред „Ню Йорк таймс“:

Ако най-зависимата от Русия държава с най-ниския БВП в ЕС може да си позволи да се изправи срещу Путин, всеки трябва да може да го направи

Русия традиционно е имала огромно влияние тук, но се оказахме голяма изненада за тях. Те не разбират какво се случи

Русия се опитва да ни превърне в пример за останалите за енергийното изнудване, което цели да изстреля нагоре цените на енергията и да свали правителството

Сега е моментът да заемем твърда позиция срещу руските шпиониСега е моментът да разчистим.“

Простото Киро продължава да си мисли, че някой го ебава за слива изобщо.

И с изсулени гащи, разбирай панталон, чието дъно виси като напълнено сещате се с какво, и мръсни обувки, които не изчисти дори и пред чорбаджийката си Камала, си придава важност, че Путин, видиш ли, искал да го свали от власт.

Кой те ебава за слива, бе, кретен?!

САЩ те ползват като продажна пачавра, заедно с ментора ти Румен Радев, благодарение на който България се управлява от такива идиоти, които и не е сънувала някога, а Путин му е през оная работа за кретени като вас!

Ако Путин наистина иска да те свали от власт, ще го направи без даже да разбереш откъде ще ти дойде, докато свистиш по „белите магистрали“.

Само един късмет имаш, Просто Киро, че случи не на народ, а на рая, която продължава да допуска да бъде унижавана с вас на върха на Властта. Ако имаше народ тук, а не робска рая, за една нощ щяхте да бъдете пометени всичките – до един! – от крадливата ви измамническа „коалиция“ плюс носещият основната вина за тази катастрофа – Румен Радев.

„Сега е моментът да заемем твърда позиция срещу руските шпиони. Сега е моментът да разчистим.“, заканва се Простото Киро.

Ами остана и да започнат да ни разстрелват. Хакат сайтове, медии, блокират всички мислещи гласове, безогледно, брутално, терористично, колко му е да почнат да „разчистват“ и с „лагери“ или разстрели?!

Такъв продажник и предател на българските интереси, набутан, легитимиран и толериран от Румен Радев, наистина заслужава Путин зя няколко часа да фокусира погледа си върху България!

За да ни освободи за не знам си кой път! Щото както винаги ние сме все роби, които търпят мерзавци да ги правят на луди.

Afera.bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.