ЛЪЖАТА И ИЗМАМАТА, ЕДИНСТВЕНАТА ФОРМА НА ОЦЕЛЯВАНЕ НА КИРИЛ ПЕТКОВ И КОМПАНИЯ....

https://svobodnoslovo.eu/politika/lazhata-i-izmamata-edinstvenata-forma-na-ocelyavane-na-kiril-petkov-i-kompaniya/115139 SvobodnoSlovo.eu
ЛЪЖАТА И ИЗМАМАТА, ЕДИНСТВЕНАТА ФОРМА НА ОЦЕЛЯВАНЕ НА КИРИЛ ПЕТКОВ И КОМПАНИЯ....

Темата: "любимия" на президента гл. секратр на МВР (може би прекалявам, но ми дойде в повече написаното от К. Петков, че президентът отказвал да подпише смяната му). Кой и кога е искал тази смяна?

Гл. секратар на МВР Петър Илиев Тодоров е назначен на 05.08.2021 г., т.е. в края на първото служебно правителство на Ст. Янев с Министър на МВР и Зам. министър председател - Бойко Рашков, т.е. назначен по предложение на Бойко Рашков.

Същият Петър Тодоров е гл. секретар и във второто сл. правителство на Стефан Янев, т.е. от 16.09.2021 до 13.12.2021 г., когато също Министър на МВР и Зам. министър председател е Бойко Рашков.

Същият Петър Тодоров е гл. секретар и в редовното правителство на Кирил Петков в периода от 13.12.2021 г. до 02.08.2022 г. с Министър на МВР Бойко Рашков.

ГОЛЕМИЯТ ВЪПРОС Е: Как Бойко Рашков е работил с този гл. секретар? Под диктата на президента в правителството на К. Петков?

ВТОРИЯТ ВЪПРОС: Защо вие, ПП-та, ДБ-та, заедно с БСП-та и всяка обявила се контра на президента не го сменихте ТОГАВА?

И как от вашето тогавашно СВРЪХ КОМПЕТЕНТНО МВР днес единственият останал в него е некадърен?

Или наистина имате нужда от ОПРАВДАНИЯ, от ПРОТИВОПОСТАВЯНЕ, от ИЗМИСЛЕНИ ПРОБЛЕМИ, ЗА ДА СЕ СКРИЕ НЕВИЖДАНАТА НЕКОМПЕТЕНТНОСТ, В КОЯТО ЗАТЪВАТЕ?

Жалко за излъганите ми надежди. Не съм и предполагал, че ще има по-жалки и безнадеждни управляващи от последните правителства на ГЕРБ, но днес това е факт, който ми дава основания по-силно да ненавиждам ПП и ДБ, отколкото ненавиждам и презирам ГЕРБ, тъй като ГЕРБопитеците никога не са ми вдъхвали доверие и не са ме карали да имам добри надежди по адрес на тях и управленските им провали.

И още нещо,специално за "изследователите"-привърженици на ПП-ДБ и сглобката, които са толкова жалки в опитите да ги оправдават. Днес по Нова ТV Мария Габриел каза, че Министърът на МВР щял (забележете, в бъдеще време) да подготви обоснован доклад и искане до Президента... Т.е. до този момент освен, че няма искане до президента, ами няма и обосновка. Но това не пречи на академичето Денков да пита защо не е сменен, някой, предложен от техните хора и да оправдава действията си по този нелеп и смехотворен начин.

Ако Кирил Петков бе се явил на студентски изпит в СУ, щяха да го скъсат. Ако членуваше в истинска партия, щяха да го отстранят. Ако имаше истински привърженици, щяха да го линчуват за политическия погром, който оставя след себе си. Всичко в този абзац е в условно наклонение, защото е неосъществено и неосъществимо.

Любо Кольовски

1 Коментара

Бахой

1 year before

Не е верно,даже напротив,както често лъже наш много виден и все повече виден от всякъде държавник. Тандема Кикикорчо е най-подходящия,който да ни оправи,само почакайте.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.