Лорер: Това е последният ни апел, молба, настояване към партия ГЕРБ да запазим Пловдивския панаир какъвто е

https://svobodnoslovo.eu/politika/lorer-tova-e-posledniyat-ni-apel-molba-nastoyavane-kam-partiya-gerb-da-zapazim-plovdivskiya-panair-kakavto-e/109855 SvobodnoSlovo.eu
Лорер: Това е последният ни апел, молба, настояване към партия ГЕРБ да запазим Пловдивския панаир какъвто е

Това е последният ни апел, молба, настояване към партия ГЕРБ и нейните кметове във Варна и Пловдив, общинските съвети – направете необхдимото, за да запазим Пловдивския панаир такъв, какъвто трябва да бъде. Това заяви на трибунка в парламента депутатът от “Продължаваме промяната – Демократична България” Даниел Лорер.

С днешните развития се отваря поредната и последна възможност ГЕРБ да покаже, че иска да се разграничи от олигарсите в нашата страна, посочи още Лорер. 

Общинският съветник от Пловдив Веселина Александрова заяви, че е постановен отакза за вписването на акциите на община варна на Гергов. Две са основанията – едното формално. Другото е във връзка с експертната оценка на акциите, че е твърда стара и не отговаря на икономическите условия. Гергов дори да обжалва този отказ, съдебната практика ще го потвърди. Апелирам г-н Портних да се замисли и да върне акциите на Пловдивския панаир на държавата, заяви Соня Момчилова.

frognews.bg

2 Коментара

Иван Пеев

преди 11 месеца

За повярваш на евреин е равносилно на самоубийство!!! Стига ни комунягата Паси, който разби българската армия, тоя - вън от страната!!! Спечелването на Пловският панаир може да стане само по един начин - дъжд от камъни по пловдивското кмество, докато сградата не рухне!

Коментирай

Бай Иван

преди 11 месеца

Как да не му повярваш? Нали Бойко го нарече "прекрасният човек Лорер". Що ли ми се струва, че накрая ще се вземат!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.