ЛУДИ ЛИ СМЕ II СВАДА В ПАРЛАМЕНТА

https://svobodnoslovo.eu/politika/ludi-li-sme-ii-svada-v-parlamenta/130816 SvobodnoSlovo.eu
ЛУДИ ЛИ СМЕ II СВАДА В ПАРЛАМЕНТА

 

Днес публикувам втория опус от серията портрети и анализи на лица и събития в политиката и във властта, отличаващи се с простотия и загадъчна абсурдност, които са хем смешни, хем печални в родната действителност, а освен това са вредни и опасни.

Изборът ми на образи и теми е тенденциозен, аз ще се насоча към отявлените врагове на единствената опозиционна партия у нас „Възраждане“.

Враговете на "Възраждане" са толкова сходни помежду си по неграмотност, глупост, неуместност, гротескност, сякаш са събрани чрез прецизен кастинг за некадърност, алчност, предателство и социално вредителство.

Този текст долу е опит за кратък анализ на едно забавно събитие от парламентарния живот - скарването на врага Манол Пейков от ДБ с Цончо Ганев от "Възраждане". 

Първо да кажа, че личната хигиена на един човек увеличава шансовете за постигане на желани сексуални контакти, а пък липсата на такава драстично ги намалява. 

Тогава човекът, който не се къпе редовно, не се подстригва, не си реже ноктите, мирише на лошо, на крака, на умрели кукумявки или на усурийски тигри, те миришат най-силно, не знам защо остава доста самотен сексуално.
Кой от другия пол (при хетеросексуална ориентация) би обърнал някакво внимание, да не говорим за сексуален интерес и за коитусни пориви, на такъв един чорлав, пъпчив човек и вмирисан човек? Никой.

Тогава какво му остава на некъпания вонящ рошлю? Да се дърли, да вие, да грухти и да се кара с кротките и умни пешеходци, депутати и депутатки.

В спора, нека наречем така свадата в Парламента, едната страна (Цончо) нарече другата страна (Манолчо) дърт некъпан вмирисан пияница, който грухти, и намекна нещо за субстанции, а другата страна отвърна със странното и мекичко обвинение, че Цончо... спял с нощна шапчица, и си мажел косата най-напред с гел от тестиси на усурийски тигри, а после и с "шлемник байкалски".

Така.
Ето ви едната страна, ето и другата. Вижте ги двамата на снимките долу. Какво ще кажете?

На мен по̀ ми е интересен Манол, не знам
 защо. Може би защото простодушно се издава, без да иска. Как ли? Ето как: 

1.) Казахме вече, че усурийските тигри много миришат. Като него. Подсъзнателно той се идентифицира, и не без основание, с такъв вонящ тигър. И по принципа на психичната защита "проекция", описана от Ана Фройд, го приписва (проецира) на Цончо.
2.) Втората страна влючва неочаквано и неуместно в контекста на свадата понятието "байкалски шлемник" (Scutellaria baicalensis), това е сибирска билка. Отварата от нея, със сигурност употребявана от Манол, инсче откъде ще я знае, има отхрачващо, противогърчово и противоглистно действие. Човекът на ДБ издава страданията си. Кой от двамата има глисти според вас?
3.) Това, че лошата лична хигиена вреди на редовния секс, също намира доказателство в реплики на чорлавия депутат след разпрата: "Лесно се превъзбуждам" - казва той на журналистите, вече знаем защо.
4.) Последно, всички реплики на др. Пейков са свързани с братска Русия, усурийските тигри са край река Усури в Хабаровския край, байкалските билки растат в "дивите степи байкалски", както се пее в една руска песен. 
Защо ве, Манолчо, нали уж си евроатлантик, като Ристето, твоето, дето прилича на кавказки конекрадец?

И този ми Манол, също като Божанчето, напира да ни управлява, братя.
Луди ли сме?

***
Четете моите текстове! Четете моите книги! Поръчайте тук: tornadobg.com

акад. Петър Иванов

9 Коментара

Бля, бля

преди 4 седмици

Не знам защо се заяждане с тази непростима грешка на природата Манол Пейков, който събираше пари за генератори за укрите преди да стане дупедат ? Нали знаете ,че парите не миришат и той набляга на това. Нищожествата затова са такива, защото миризмата им е подплатена с мириса на пари .

Коментирай

Олигофренка

преди 4 седмици

Да ,луди сме щом търпим физически и духовно нечистоплътни хора да ни управляват.Които е гласувал за това недоразумение е ЛУД

Коментирай

Бля, бля

преди 4 седмици

И какво трябва да направим ? Колко от нас ще вземат сопите ,колко средства ще бъдат осигурени за прогонване на боклуците и кой ще ги осигури ? Нали не вярвате, че всичко би се решило чрез избори ,които 34 години се манипулират ,нали затова кенет е в България ,защото виждат ,как се опъваме, знаете какво става в Хаити нали ? Аз лично съм скептичен за някаква п.омяна ,защото и хляба и ножа е в тях . Нали не вярвате, че полиция и военни ще застанат зад по голямата част от народа? Радев допусна такава огромна грешка с простото ,че не знам дали ще има начин да излезем от мазута. Невероятен гаф от негова страна.

Коментирай

Майна

преди 4 седмици

Не зная защо виждате изхода във вземане на ,,сопите,,( към ,,Бля, Бля,, ).В една овладяна от службите полицейска държава как си го представяте? Защо са тук ,,хамериканските войски,, - също.. Вие ,,Майдан,, ли искате? Кои ще са победители в такава неравностойна схватка не ви ли е ясно? Веднага ще ни обявят за ,,проруски,, , ще ,,приберат,, и ,,съветват,, когото решат... Толкова ли не го разбрахте? Те искат да заличат всяка Партия, която ме им играе по..свирката. Защо е тази офанзива срещу Възраждане? Щото имат достъп до борба в Парламента и за Парламента ! Пак ли да пиша едно и също- вижте в момента Европа! Нямали сте Вяра..Ами, това означава - Бял флаг.... Ако завися само аз , тогава решението ще е лично! Но от това ще зависят децата ми, България ! Нима руските знаеха, че ще победят нацистите ?! Или се жертваха до последно .., без да знаят докъде и как ще стигнат ?! Или мислите, че ние не сме изправени пред тази дилема? Хм...

Коментирай

Майна

преди 4 седмици

Благодаря на акад. Петър Иванов! Благодаря на всички, които имат доблестта да казват нещата каквито са! Не звучи приятно да ви казват ИСТИНАТА! Трябва да сме ,,възпитани,, ( т.е , да премълчаваме , да подминаваме, ) , а? Кога побеждава злото- Когато добрите хора не правят нищо..( мисълта не е моя) За мен всяко непротиводействие е примирение , ти сам си се предал, но предаваш и другите, които разчитат на теб като сънародник и човек!

Коментирай

Ненкова

преди 4 седмици

Аз гласувах и ще продължавам да гласувам за ВЪЗРАЖДАНЕ!!!

Коментирай

Ненкова

преди 4 седмици

Аз гласувах и ще продължавам да гласувам за ВЪЗРАЖДАНЕ!!!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.