Мария Габриел върна празна папка на президента Радев

https://svobodnoslovo.eu/politika/mariya-gabriel-varna-prazna-papka-na-prezidenta-radev/110621 SvobodnoSlovo.eu
Мария Габриел върна празна папка на президента Радев

Кандидатът за премиер на ГЕРБ-СДС Мария Габриел върна празна папката с първия проучвателен мандат за съставяне на кабинет на президента Румен Радев.

 

От ГЕРБ-СДС заявиха многократно, че ще изпълнят мандата и ще върнат папка, с министри и структура на кабинет, който да е експертен.

Час преди от ГЕРБ-СДС да върнат изпълнен мандат на президента в Народното събрание обаче кандидатите за премиер на ГЕРБ-СДС Мария Габриел и на "Продължаваме промяната-Демократична България" Николай Денков дадоха брифинг, на който стана ясно, че първият мандат няма да бъде изпълнен, тъй като двете политически сили са постигнали споразумение за кабинет.

БНР

1 Коментара

специалист

преди 11 месеца

Като го гледам тоя жираф, започвам да си обяснявам защо е толкова зле с мисленето. Какта има проблем с оросяването на мозъка, защото сърцето не може да изпомпва кръв толкова нависоко.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.