Министърът на Културата прави малоумно видео-селфи от кабинета си, вероятно напушен

https://svobodnoslovo.eu/politika/ministarat-na-kulturata-pravi-maloumno-video-selfi-ot-kabineta-si-veroyatno-napushen/3779 SvobodnoSlovo.eu
Министърът на Културата прави малоумно видео-селфи от кабинета си, вероятно напушен

Министърът на Културата прави малоумно видео-селфи от кабинета си, вероятно напушен.

Не само звучи, но и изглежда тъпо това.

Не знам защо, обаче, се възмущавате на това видео, а сякаш пропуснахте едно друго, от преди дни. В живо предаване по телевизията, същият министър се направи на мъж и създаде напълно измислен и ненужен скандал с избора на директор на Народния Театър, унижавайки накуп всички кандидати, избрания директор и цялата театрална общност.

В началото аз бях един от тези, които защитиха идеята за министър на културата да не се слага някой старец “по заслуги”, а младеж с визия и амбиции.

Е, явно още не се е случило. За съжаление от години у нас Културата е най-малката, грозновата принцеса и затова я харизват за булка на някой овехтял верен велможа или просто на Иванушка Глупака.

Радослав Бимбалов

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.